Omruil- en instelgarantie

Ga terug naar

Garantie

Omruil en instel garantie

Instelgarantie: de ondersteuning van uw bed aanpassen wanneer u wilt

Matrassen en boxsprings zijn in verschillende soorten en hardheden te koop. De lastige vraag is alleen: wat past er bij u? Elk mens heeft andere wensen en eigen lichaamskenmerken. Ieder mens is uniek. Beddenspecialist.nl heeft een divers aanbod van volledig instelbare boxsprings en matrassen. Producten die geheel op uw lijf worden ingesteld en indien nodig achteraf - bij u thuis – ook nog aangepast kunnen worden. En dat kan ontzettend handig zijn.

U kunt zich voorstellen dat iemand die veel gewicht verliest of juist aankomt, een andere ondersteuning nodig heeft. Met een instelbaar bed kunt u alle kanten op. Iets steviger bij de heupen of juist een soepelere schouderzone: het is allemaal mogelijk. Ook wanneer iemand door bijvoorbeeld een blessure in een andere slaaphouding moet liggen, kan het fijn zijn het bed (tijdelijk) aan te passen.

Bed anders instellen

Heeft u een nieuw bed gekocht en heeft u het gevoel dat het bed wellicht beter of anders ingesteld moet worden? Dan doen wij dit graag voor u. Wanneer dit binnen 30 dagen na aanschaf is, doen wij dit eenmalig zelfs geheel gratis. Wij noemen dit de Instelgarantie. Uiteraard adviseren wij ook graag hoe u dit zelf thuis kunt doen.

 

Omruilgarantie: gratis binnen 30 dagen na aankoop

U heeft er de tijd voor genomen en u heeft zich goed laten adviseren. Uw slaapkamer is een heerlijk, mooi bed rijker! Wat als u later spijt krijgt? Wat als het bed toch niet zo heerlijk ligt als u had gedacht? Geen probleem: maak gebruik van de omruilgarantie.

Mevrouw Jagersma was ervan overtuigd dat ze een goede aankoop had gedaan. Ze vertelt: “Ik was al jaren toe aan een nieuw bed, maar ik stelde de aankoop continu uit. Zoveel om uit te kiezen: een spiraal, een lattenbodem of een boxspring? Een matras met veren, een matras met latex of een matras met schuim? Ik zag er tegenop om een keuze te moeten maken.”

Boxspring met matras


Loes, de dochter van mevrouw Jagersma, was het uitstelgedrag zat en nam haar moeder mee naar de Beddenspecialist.nl winkel bij haar in het dorp. Loes: “We werden vriendelijk geholpen en aan het einde van het bezoek was mijn moeder perfect op de hoogte van wat er te koop was en wat bij haar zou passen. Ze koos voor een boxspring met matras. Het nieuwe bed lag in eerste instantie heerlijk. Maar na een week belde ze me op, ze twijfelde. Haar schouders lagen niet lekker.”

Slapen als een roos

Mevrouw Jagersma: “Ik vond het wel vervelend, maar de winkelier maakte er totaal geen probleem van. We hebben gekeken naar de binnenkant van de matras, deze was toch iets te stevig. Ze hebben deze binnenkant – de kern – aangepast en daarmee was het opgelost. Ik slaap nu écht als een roos! Dit had ik veel eerder moeten doen.”

Gratis eenmaal aanpassen

Beddenspecialist.nl biedt de mogelijkheid om matraskernen - van het grootste gedeelte van de matrassencollectie – binnen 30 dagen na aankoop om te ruilen. Mocht u ondanks het uitgebreide intakegesprek het gevoel hebben dat de stevigheid van het matras veranderd moet worden, dan zal uw Beddenspecialist.nl ondernemer dit eenmaal gratis voor u verzorgen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!