Advies aan huis

Maak een afspraak met uw Beddenspecialist

Ga naar winkels

Persoonlijk advies aan huis over uw slaapsituatie

Voor mensen, die - om welke reden dan ook - niet gemakkelijk naar onze winkels kunnen komen, maakt Beddenspecialist.nl advies aan huis mogelijk. Op afspraak komt een ondernemer - van de sterkte formule Beddenspecialist.nl - vrijblijvend bij u thuis.

BedAnalyse en SlaapID

“Met een vrijblijvende, zogenaamde BedAnalyse bij u thuis geven wij een beoordeling van uw slaapsituatie. Wij brengen nauwkeurig uw slaapsituatie in kaart door te kijken naar hoe u ligt én waar u op ligt (bodem, matras en hoofdkussen). Een matras moet op de juiste plaatsen ondersteuning bieden en juist weer op andere plaatsen extra ruimte. Zo voorkom je lichamelijke klachten. De aanschaf van een matras blijft erg persoonlijk. Het blijkt altijd weer een goede investering te zijn in de eigen nachtrust en dus in uw gezondheid. Vooral voor mensen, die wat minder mobiel zijn, wordt ons advies aan huis zeer gewaardeerd”, legt De Vries uit. Met het unieke en slimme apparaatje SlaapID kan ook nog eens aan huis uw slaapgedrag worden gemeten. Dit bestaat uit zorgvuldige analyse van slaaphouding, -beweging, -klimaat én -ritme. Ook deze SlaapID-service is kosteloos.

Nóg meer service

Wie na een bezoek aan huis, besluit een bed te kopen bij Beddenspecialist de Vries mag rekenen op nóg meer service. Gewoon om het de klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. “Als u een bed koopt, wordt deze ten eerste gratis afgeleverd en natuurlijk gemonteerd. De oude matrassen gaan mee retour en voeren wij zelf af. Geen probleem voor ons en wel zo gemakkelijk voor de klant”, besluit de beddenspecialist.