Advies aan huis

Speciaal voor jou advies aan huis

Maak een afspraak

Het kopen van een bed komt niet zo vaak voor. Daarbij ga je ook niet over één nacht ijs, want er komt nogal wat bij kijken. Om het juiste én meest passende bed te kiezen, is het deskundige advies van een slaapexpert onmisbaar.

Te weinig tijd

Voor mensen, die - om welke reden dan ook - niet gemakkelijk naar onze winkels kunnen komen, maakt Beddenspecialist.nl advies aan huis mogelijk. Op afspraak komt een ondernemer - van de sterkte formule Beddenspecialist.nl - vrijblijvend bij jou thuis.

Nóg meer service

Wie na een bezoek aan huis, besluit een bed te kopen bij Beddenspecialist mag rekenen op nóg meer service. Gewoon om het de klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. “Als je een bed koopt, wordt deze ten eerste gratis afgeleverd en natuurlijk gemonteerd. De oude matrassen gaan mee retour en voeren wij zelf af. Geen probleem voor ons en wel zo gemakkelijk voor de klant”, besluit de beddenspecialist.

BedAnalyse 

“Met een vrijblijvende, zogenaamde BedAnalyse bij jou thuis geven wij een beoordeling van jouw slaapsituatie. Wij brengen nauwkeurig jouw slaapsituatie in kaart door te kijken naar hoe je ligt én waar je op dit moment op ligt (bodem, matras en hoofdkussen). Een matras moet op de juiste plaatsen ondersteuning bieden en juist weer op andere plaatsen extra ruimte. Zo voorkom je lichamelijke klachten. De aanschaf van een matras blijft erg persoonlijk. 

SlaapID

Het blijkt altijd weer een goede investering te zijn in de eigen nachtrust en dus in jouw gezondheid. Vooral voor mensen, die wat minder mobiel zijn, wordt ons advies aan huis zeer gewaardeerd”, legt De Vries uit. Met het unieke en slimme apparaatje SlaapID kan ook nog eens aan huis jouw slaapgedrag worden gemeten. Dit bestaat uit zorgvuldige analyse van slaaphouding, -beweging, -klimaat én -ritme. Ook deze SlaapID-service is kosteloos.