Swissflex lattenbodems

Innovatie met de revolutionaire Bridge®-technologie De Bridge®-technologie zorgt ervoor dat onze lattenbodems zich beter aanpassen dan ooit tevoren. Dit wordt mogelijk gemaakt door veermodules die de afzonderlijke latten als in een keten met elkaar verbinden. De druk wordt via deze moduleketen automatisch en gecontroleerd over de gehele lengte van het bed verdeeld.

Een uniek staaltje Zwitserse techniek!

Bernard, 55 jaar

Uni 12 Bridge®

Het comfortabele instapmodel. Dit prijs- kwaliteitswonder combineert het klassiek lattenbodemdesign met de innovatieve Bridge®-technologie. Het model is in de bovenlichaamzone van het ligvlak met de Bridge®-technologie uitgerust en biedt zodoende een uiterst harmonieus ligcomfort.

Uni 14 Bridge®

De interactieve binnenframe lattenbodem
Dit model met een naar binnen gebogen frame is over het gehele ligvlak met de Bridge®-technologie. Het model overtuigt vooral door zijn correcte en tegelijkertijd uiterst effectieve ondersteuning en ontlasting over het gehele ligvlak.

Uni 20 Bridge®
De populaire klassieker
Deze exclusieve klassieker is gebaseerd op de innovatieve golflattenconstructie van Swissflex. Deze frameloze lattenbodem is het enige model in het assortiment waarbij de golflatten en latten in probleemzones als de schouderzone een verschillende elasticiteit hebben. Elke afzonderlijke dubbele golflat kan bovendien handmatig worden aangepast.

Uni 22 Bridge®
Het frameloze topmodel met ongeëvenaard comfort
Deze hightech lattenbodem combineert de nieuwe Bridge®-technologien met de beproefde Swissflex® golflatten over het gehele ligvlak en biedt bovendien het maximum aan comfortniveaus voor optimale lichaamsondersteuning en ultiem ligcomfort.

 

Verstelmogelijkheden

Onze lattenbodems zijn afhankelijk van voorkeur of gezondheids-indicatie in de meest uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar, Het maakt niet uit welke ligstanden u voor uw bed wilt en of u de voorkeur geeft aan een elektrisch aandrijving met bluetoot- bediening via een tablet, een pneumatische of een handmatige oplossing: wij bieden voor elk wat wils.

 

 

 

  • 15 Handmatig verstelbaar hoofdgedeelte
  • 25 Handmatig verstelbaar hoofd- en voetgedeelte
  • 35 Handmatig verstelbaar hoofd-, rug- en voetgedeelte
  • 45 Rug- en boven-/ onderbeengedeelte met ergonomische kniehoek, pneumatisch. Handmatig verstelbaar hoofdgedeelte
  • 75RF Met twee motoren incl. radiofrequentie voor het rug- en het gecombineerde boven-/ onderbeengedeelte evenals automatische kniehoek en handmatig verstelbaar hoofdgedeelte
  • 85RF Met drie motoren incl. radiofrequentie voor het hoofd-, rug- en het gecombineerde boven-/onderbeengedeelte
  • 95RF Met vier motoren incl. radiofrequentie voor het hoofd-, rug- en boven- en onderbeengedeelte