Swissflex bedmodellen

Welk matras past bij u?

Vraag kosteloos SlaapID aan

Combineer life & style
Zo veelzijdig als uw leven is, zo persoonlijk zijn de opties en combinatiemogelijkheden. Ontwerp uw eigen oase van rust en breng deze droom tot leven. Dat kan alleen met de exclusieve stijl van Swissflex. Maak van uw slaapkamer een leefomgeving die uw persoonlijke stijl weergeeft. Met een slank en tijdloze uitstraling, harmonieuze en luxueuze materialen en kleuren integreert u uw bed in uw slaapomgeving.

Door de combinatiemogelijkheden in materialen en kleuren beleeft u de dromen nog intenser. De moderne Swissflex accessoires zijn vervaardigd met liefde voor kwaliteit en oog voor detail. De elegante bekleding van de hoofdborden en bedomrandingen geven volume en een rustige aanblik.
Het hoofdbord maakt het bed helemaal af. Door een keuze te maken in kleur en materiaal is de vormgeving geheel naar eigen voorkeur samen te stellen. Voor de verschillende hoofdborden en bedomranding bieden de collecties van stoffen een ruime keuze. De zijtafel, in verschillende uitvoeringen en met of zonder leeslamp, zijn één van de verschillende accessoires waarmee u het bed verder kunt verfraaien.


Omdat een gezonde nachtrust het waard is.
Het slaapconcept van Swissflex met synchroon precisie van Zwitserse kwaliteit.
Zie hier waarom Swissflex al decennia lang succesvol is op het gebied van op maat gemaakte bedden.

Swissbed Lounge
De design-elementen worden eenvoudig gekoppeld aan de zwevende lattenbodems. Ultiem comfort in een modern jasje.
· Het hoofd- en voetbord van massief hout-fineer kan op lattenbodems worden gemonteerd en is eiken gebeitst antracietgrijs, donkerbruin evenals in bamboe en notenhout verkrijgbaar.
· Poten verlenen een fraai accent aan de uitstraling van het bed. Naast de standaardpoot zijn ook een op kleur afgestemde designpoot van aluminium, titanium of hout in de kleuren kersenhout, notenhout of wengé verkrijgbaar.
· De vloerverlichting wordt gemonteerd door middel van een voetschakelaar of draadloze bediening. Het licht is sfeervol en versterkt bovendien de zwevende uitstraling van het bed.
· Mooi te combineren met de bijbehorende glazen nachttafeltjes gecombineerd met massief eikenhout fineer in antracietgrijs of donkerbruin.

Swissbed silhouette
Een bed met heldere lijnen, dat door zijn zwevende een constructieve een subtiele verschijning is.  Voor iedereen die van moderne leefruimtes houdt en de hoogste eisen aan design en materiaal stelt.
· Ruime keuze uit imitatieleer en stoffen, zodat deze aangepast kan worden naar uw persoonlijke smaak.
· Verkrijgbaar in drie uitvoeringen hoofdborden die zorgen voor een persoonlijke en moderne uitstraling.
· Doordat de poten naar binnen gebogen kunnen worden, wekt het bed de indruk dat het zweeft.
· Nachttafels, verlichting en de moderne soundboard en side bag zijn bijzondere extra’s die de moderne sfeer compleet maken. 

 

Swissbed classic
Organisch bed met stijlvolle en een warme uitstraling. De moderne klassieker met houtlook.
· Het hoofdbord in houtlook is verkrijgbaar in drie kleuren (Eiken licht, Eiken donker en kersenhout). Optioneel ook met LED leeslamp.
· Verkrijgbaar met de standaard ronde houten poot en titanium accenten óf een op kleur afgestemde hoekpoot.
· Verschillende instaphoogtes kunnen gekozen worden.

Swissbed ambiente
Puristisch design en pronkstuk in de slaapkamer. Dit model verdient het predicaat bescheiden en behoorlijk. De ambiente biedt talrijke functies – deze vallen echter niet op.
· Ruime keuze uit leer en stoffen, zodat deze aangepast kan worden naar uw persoonlijke smaak.
· Verkrijgbaar met twee uitvoeringen hoofdborden (1-delig of 2-delig XL).
· Designpoten verlenen een fraai accent aan de uitstraling van het bed. Verkrijgbaar in massief houten poten (wengé, kersenhout en notenhout) en metalen poten (aluminium of titanium).
· Mooi te combineren met diverse accessoires, zoals het verlichtingselement onder de lattenbodem of bed omranding dat subtiel de kamer verlicht.

Swissbed expression
De uitstraling van een boxspring. Modern, met de hoogste eisen aan design en materiaal.
· Ruime keuze uit imitatieleer en stoffen, zodat deze aangepast kan worden naar uw persoonlijke smaak.
· Verkrijgbaar in drie uitvoeringen hoofdborden met een eenvoudig design en zachte contouren.
· Een fraai accent zijn de elegante siernaden verkrijgbaar in drie elegante designs.
· Designpoten verlenen een fraai accent aan de uitstraling van het bed. Verkrijgbaar in massief houten poten en/of sokkel (wengé, kersenhout en notenhout) en verchroomde metalen poten en/of sokkel.
· Mooi te combineren met diverse accessoires, zoals het soundboard voor de koppeling van uw gadgets.