SCHRAMM

Handgemaakte kwaliteits matrassen, bedden en boxsprings uit Duitsland!

SCHRAMM sinds 1923

SCHRAMM is marktleider met bedproducten "Handmade in Germany" van hoogwaardige kwaliteit Duits fabrikaat.
In de ruime, moderne fabriek midden in de Pfalz-natuur in Winnweiler worden nog op ambachtelijke, handmatige wijze de producten vervaardigd. 

Opgericht in 1923 als stoffering en zadelmakerij, omvat het consequent verder ontwikkelde portfolio van de SCHRAMM-werkplaatsen vandaag gepatenteerde slaapsystemen. Evenals eigen bedcreaties die zijn gemaakt in samenwerking met bekende ontwerpers.
SCHRAMM - één visie, meerdere facetten: Met de productlijnen Purebeds, Origins & Origins Complete en Grand Cru richt SCHRAMM zich op klanten die ambachtelijk en historie belangrijk vinden en daarnaast nog eens echt lekker willen liggen.

SCHRAMM matrassen en bedsystemen

Tegenwoordig is een goede nachtrust een erkende factor bij het leiden van een gezonder leven en wint het aan populariteit. SCHRAMM produceert sinds 1923 bedden en matrassen op maat voor het premiumsegment. Het internationaal succesvolle bedrijf vertrouwt niet op korte termijn succes, maar zet in op stabiliteit op lange termijn. Dit geldt in het bijzonder voor de consequent doorontwikkelde slaapsystemen van het huis. Hier worden alleen hoogwaardige, ademende natuurlijke materialen gebruikt,

Iedereen die ooit op een bed of matras van SCHRAMM heeft geslapen, wil niet meer zonder dit comfort. Er is geen betere plek voor mensen om te ontspannen dan in een perfect geconstrueerd bedframe.

Het bekende Duitse 2 tot 3 -matrassensysteem

Met het tweematrassysteem van de beddenfabrikant SCHRAMM kies je voor de perfect op elkaar afgestemde combinatie van flexibele bovenmatras en stabiele ondermatras. Dit zorgt voor totale ontspanning en vernieuwing van lichaam, geest en ziel 's nachts.

De topmatras, die selectief reageert en is afgestemd op uw individuele afmetingen en slaapgewoonten, integreert het lichaam in een ideale anatomische positie. De stabiele bodemmatras dempt elke beweging zacht en uitgebreid en vormt zo de ondersteunende basis voor een goede nachtrust.

Zelfs het 3-matrassensysteem behoort tot de mogelijkheden. Kom naar de winkel om je verder te laten informeren.

Wil je meer weten over SCHRAMM?

Vraag dan nu meer informatie op over SCHRAMM om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.

'SCHRAMM' in de winkel

SCHRAMM is verkrijgbaar bij 1 beddenspecialist.nl winkel in Nederland!

Kies jouw winkel op de kaart om de winkel te bezoeken!