Schlossberg

Schlossberg is een internationaal merk dat staat voor de hoogste kwaliteit op het gebied van materialen, vakmanschap en design. Het traditionele Zwitserse Familiebedrijf is bekend geworden door zijn handgetekende fantasierijke ontwerpen in een grote verscheidenheid aan kleuren. 

De producten worden in Zwitserland en de EU ontwikkelt volgens de strengste milieunormen en worden in meer dan 32 landen op de markt gebracht. De doelmarkt bestaat uit lifestyle-georiënteerde, modebewuste consumenten als kwaliteitsbewuste individuen. 

Constante innovatie en toewijding aan eersteklas kwaliteit.

Schlossberg

Schlossberg is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

Waarden

Constante innovatie en toewijding aan eersteklas kwaliteit, dat is waar het om gaat. De verwerking van extra fijne katoenen garens vereist een hoge mate van vakmanschap, vele jaren ervaring en gespecialiseerde productieprocessen. Speciale aandacht wordt besteed aan het complexe en rijke kleurenpalet dat voor Schlossberg altijd een grote uitdaging vormt. De luxe hoeft bij Schlossberg niet gedefinieerd te worden door hoge kosten. Dit gebeurt juist op basis van vakmanschap, premium kwaliteit en aloude traditie. 

Traditie

De kennis en vaardigheden zijn generatie op generatie doorgegeven. Schlossberg neemt de tijd voor zijn producten zodat deze met passie en zorg geproduceerd kunnen worden en klanten er echt van kunnen genieten. Het bedrijf wil een beleving bieden. Een uniek, bewust ervaren moment, aangezien we bijna een derde van ons leven in bed doorbrengen. Tijd die nodig is om de gebeurtenissen van de dag te regenereren en te verwerken.

" De innovatie komt voort uit de traditie; nooit tevreden met de resultaten, gemotiveerd om beter te worden, niet opgeven en visies in de praktijk brengen."