Raycop

Raycop is de antibacteriële stofzuiger die je bed, matrassen en beddengoed reinigt op een chemicaliënvrije manier. De UVC-antibacteriële stofzuiger Raycop heeft bewezen allergenen, bacteriën en mijten te verwijderen uit je bed, matras en beddengoed.

Raycop RS Pro UV+ is een originele antibacteriële stofzuiger, ontworpen door een arts. Het is bewezen dat bacteriën en mijten die ernstige ziekten en allergieën veroorzaken bij kinderen en volwassenen, verdwijnen. De Raycop-stofzuiger met zijn unieke gepatenteerde reinigingssysteem, UVC-desinfectielamp en speciale vorm reinigt de bedden, matrassen en beddengoed van allergenen op een chemicaliënvrije manier. Met zijn efficiëntie en functionaliteit is Raycop de marktleider in Japan geworden met meer dan 3 miljoen verkochte stofzuigers.

Verkoopprijs vanaf € 309,-
Abonnement 4 reinigingsbeurten € 100,- 
Eenmalig huren (dagdeel) € 35,- per keer

Bekijk hier de raycop in de webshop

Specialist in gezond slapen

Raycop

Mood image for product

Hoe werkt Raycop

1. De UVC kiemdodende lamp produceert ultraviolette stralen van 253,7 nm. UVC-straling vernietigt bacteriën, virussen, schimmels en roeit mijten en andere ziektekiemen die de katalysator zijn voor verschillende allergieën, astma en andere gezondheidsproblemen.
2. Twee krachtige vibrerende kloppers trillen met 4000 slagen per minuut en geven miljoenen mijten af ​​die zijn gehaakt in matrassen, kussens, gestoffeerde meubels en ze grondig.
3. De draaiende borstel helpt zichtbaar vuil, zoals stof, mensenhaar en dierenhaar, van de te reinigen oppervlakken te verwijderen.
4. Optimale zuigprestatie verwijdert effectief vuil in een plastic, water-wasbare container. Twee    zuigkrachten - standaard en turbo-zuigkracht.
5. De tweetraps micro-allergische filtratie met HEPA-filter H13 vangt 99,7% van alle verontreinigingen, inclusief microdeeltjes, veilig en efficiënt op en laat ze niet terug in de atmosfeer. 

Mood image for product

Raycop

Huisstofmijten zijn een van de meest voorkomende oorzaken van allergieën en astma. Symptomen zoals congestie, niezen, jeukende ogen en huiduitslag kunnen invloed zijn op de kwaliteit van de slaap bij kinderen en volwassenen. Wij bieden een veilige en effectieve oplossing.

Mood image for product

Het origineel Raycop-stofzuigerontwerp

 

 

De resultaten van verschillende jaren van onderzoek, tests en ervaring hebben Raycop gecreëerd met optimale zuigkracht, gewicht en vorm. Raycop is ontworpen voor maximale verwijdering van allergenen uit matrassen en beddengoed voor een rustige en gezonde slaap. Ben je geïnteresseerd in deze stofzuiger? Bekijk deze dan in onze winkel!

Maak een afspraak
Mood image for product

Allergie is een ziekte van het immuunsysteem
Allergie is een overdreven, onevenredige reactie van het immuunsysteem van het lichaam op stoffen die we vaak tegenkomen in onze omgeving. Deze stoffen worden allergenen genoemd. Dit kunnen mijten, stuifmeel, dierenhaar of gewone voedselingrediënten zijn.

  • verstopte neus (allergische rhinitis)
  • verschillende soorten huideczeem en huiduitslag
  • roodheid en jeuk of zwelling van de ogen (allergische conjunctivitis)
  • vernauwing van de trachea, bronchiën, kortademigheid, soms letterlijk een astma-aanval (astma)
    Astma

Astma
Astma is een ernstige ziekte die de luchtwegen aantast en langdurige (chronische) inflammatoire betrokkenheid veroorzaakt. Artsen hebben de afgelopen tien jaar de hoogste groei doorgemaakt en meer dan 10% van de kinderen heeft deze ziekte.

Bronchiale astma is een ontstekingsziekte van de luchtwegen, waar de luchtwegen smaller worden. De ziekte wordt meestal veroorzaakt door allergie. Astma veroorzaakt verslechtering van de ademhaling en ademnood.

 

Mijten
Mijten zijn ongenode gasten in elk huis. Ze voeden zich met huidschilfers die elke dag van onze slaap vallen (1,5 g huid per dag en ongeveer 0,3 - 0,45 kg per jaar). Ze gedijen in vochtige en warme omgevingen zoals onze bedden, matrassen, beddengoed, gestoffeerde meubels en tapijten. In de natuur worden mijten vernietigd door hun natuurlijke vijanden en worden ze ook vernietigd door de zonnestralen; Mijten overleven en reproduceren beter in matrassen en beddengoed, omdat het vocht en de warmte van het menselijk lichaam enkele uren aanhoudt. Mijtfaeces bevatten een sterk allergeen dat ernstige ziekten zoals astma, allergieën en verschillende soorten eczeem kan veroorzaken.

 Mijten worden het best onder een microscoop op een donkere achtergrond gezien. Ze hebben een afgeronde vorm en groeien tot ongeveer 0,1 mm. Mijten worden gedragen door een stroom lucht die wordt gegenereerd tijdens normale activiteiten door het hele huis en wordt het best beheerd in matrassen en beddengoed

De gemiddelde levensduur van de mijt duurt 20-40 dagen. Een vrouwelijke mijt produceert 60-100 eieren per dag in vijf weken van zijn leven. Tijdens de levensduur produceert elke mijt meer dan 2000 uitwerpselen met een sterk allergeen.

Mood image for product
Mood image for product

Dokter Sung-Jin Lee

Sung-Jin Lee, de man die Raycop heeft gemaakt, is een dokter. De combinatie van zijn filantropische passie om mensen te helpen die lijden aan mijtenallergie en om hun leven te verbeteren, niet alleen voor de zieken, maar om de ontwikkeling van de ziekte bij gezonde mensen te voorkomen, heeft geleid tot de creatie van de unieke en eerste speciale Raycop UVC-stofzuiger. Vanaf het moment van zijn eerste gedachte werd de nieuwste Raycop RS 300 geboren door het ontwikkelings- en onderzoeksproces, hij is momenteel president van Raycop in Japan.

UVC (ultraviolet) licht is elektromagnetische straling met een golflengte korter dan zichtbaar licht. De UVC-straling gegenereerd in de buis gemonteerd in de Raycop-stofzuiger geeft een groot aantal onzichtbare ultraviolette stralen vrij (golflengte 253,7 nm). Dit licht beschadigt het DNA van huisstofmijten en insecten en vernietigt daarmee hun vermogen om zich te vermenigvuldigen en ziekten te veroorzaken.

UVC-licht doodt allerlei soorten bacteriën, virussen, schimmels, maar ook schimmels. Dit licht bevindt zich op slechts een korte afstand en uit onderzoeken blijkt dat slechts 2 seconden voldoende is voor een UVC-stofzuiger om bacteriën en andere ziektestriggers te vernietigen.

Het vermogen om 99,9% van de bacteriën, schimmels, virussen en mijten te vernietigen is te wijten aan het gebruik van een UVC-desinfectielamp in combinatie met andere functies - vibrerende kneder / borstel, krachtige afzuiging en micro-allergische HEPA-filter H13. Raycop is de enige stofzuiger die een UVC-lamp gebruikt. De effecten van Raycop-stofzuigers zijn bewezen door Charles University in Praag, evenals duizenden tevreden gebruikers wereldwijd.