Pol74

De slaapbanken van Pol74 zijn hoogwaardige banken die eenvoudig tot bed zijn om te bouwen. Met de slaapbanken van Pol74 gaat u een comfortabele nachtrust tegemoet. Pol74 heeft verschillende modellen in collectie, welke naar wens kunnen worden samengesteld.

Pol74, sinds 1962

POL 74 is opgericht in 1962 als een ambachtelijke werkplaats, maar werd snel een industriële realiteit met esthetische en technologische doelen. De fabriek is geplaatst in Brianza (Noord-Italië), een zeer bekend gebied voor het Italiaanse designmeubilair.
De fabrieksfilosofie is gebaseerd op een dubbele keuze van handwerkafwerking enerzijds en op zoek naar nieuwe technologische oplossingen anderzijds om een hoogwaardig product te leveren dat voldoet aan de toenemende behoeften van het dagelijks leven. Innovatie samen met een jarenlange ervaring, liggen dus aan de basis van elk model. De productietechniek is door zijn eigen personeel en door onafhankelijke Italiaanse architecten en ontwerpers verzorgd.

De slaapbanken van Pol74 zijn hoogwaardige banken die eenvoudig tot bed zijn om te bouwen

Pol74

Pol74 is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

Missie

 Pol74 heeft als doel comfortabele en kwalitatief hoogwaardige producten te leveren waarbij het zit en slaapcomfort volledig gescheiden is, waardoor beide optimaal is.

Kom de collectie bekijken bij Beddenspecialist Jac Nota in Dirkshorn.

Pijlers

  • Hoge kwaliteit in details
  • Hoge service
  • 100% handgemaakt
  • Ook uitgeklapt is alles netjes gestoffeerd
  • Ergonomisch een zeer goede bank (zitting is niet te diep)

Eigen bank samenstellen

De Italiaanse fabrikant POL74 is een toonaangevende producent van zitmeubelen met een functie.
Met name de slaapbanken zijn van een hoogstaand kwaliteitsniveau. Met de gebruikte materialen, en het gemak waarmee de bank getransformeerd kan worden tot bed, onderscheiden zij zich van andere producenten.
Omdat het zit- en slaapgedeelte verschillende elementen zijn, kunnen beide compromisloos geproduceerd worden. Door innovatie en het bieden van heel veel mogelijkheden, is er een bank samen te stellen naar uw wens. Wat betreft de uitstraling, het comfort, de kleur en de stof is er genoeg keuze.
Verkrijgbaar in verschillende bed maten (180, 160, 140, 115 90 of 80 cm breed)
De totale breedte wordt bepaald door de verschillende dikte armleuningen.
(smal, medium of large)