Elsach

Het Belgische matrasmerk Elsach (Maasmechelen) biedt een uitgebreid assortiment matrassen in verschillende samenstellingen. Beschikbare matraskernen zijn latex, micro pocketveren met staalbandkader, micro pocketveren zonder staalbandkader, pocketveren, traagschuim en koudschuim.

Alle kernen zijn beschikbaar in verschillende diktes, zeven zones, de hardheden soft, medium en firm, en met verschillende afdeklagen voor een optimale slaapervaring. Alle kernen kunnen worden afgewerkt met een stof naar keuze.

Een garantie op heerlijk en gezond slapen

Elsach

Elsach is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

Boxspring van Elsach

Dromen worden werkelijkheid in het innovatieve ontwerp van de Elsach hoofd- en voetborden, wensen worden werkelijkheid in de individualiteit van de boxsprings. Het rijke kleurenpallet van de totale Elsach boxspring-collectie maakt het geheel des te meer flexibel en helpt jou in het creëren van je eigen droomwereld.

De boxspring van Elsach heeft al jarenlang een goede reputatie als een soepele en verende bedbodem. De populariteit van boxsprings blijft toenemen, daarom blijft Elsach innoveren met ligcomfort en design. Aangevuld met rijke gamma, hoofd- en voetborden vormt de boxspring de perfecte basis voor jouw slaapkamer. 

 

Elsach en Droomcomfort

30 jaar samenwerking; ambachtelijk vakmanschap met als doel om samen een Belgisch kwaliteitsmerk neer te zetten. Elsach heeft een paar belangrijke troeven waarmee het bedrijf zich onderscheidt:

  • Elsach is de belangrijkste fabrikant van lattenbodems in België
  • Elsach heeft een compleet assortiment aan kwaliteitsmatrassen
  • Ook boxsprings behoren tot het productassortiment van Elsach
  • Elsach maakt zijn totaalaanbod voor slaapsystemen compleet met hoofdkussens, bedaccessoires en bijpassende voet- en hoofdborden.