Elsach

Matrassen, lattenbodems, boxsprings en meer!

Over Elsach

Het Belgische merk Elsach (Maasmechelen) biedt een uitgebreid assortiment matrassen in verschillende samenstellingen. Beschikbare matraskernen zijn latex, micro pocketveren met staalbandkader, micro pocketveren zonder staalbandkader, pocketveren, traagschuim en koudschuim.

Alle kernen zijn beschikbaar in verschillende diktes, zeven zones, de hardheden soft, medium en firm en met verschillende afdeklagen voor een optimale slaapervaring. Alle kernen kunnen worden afgewerkt met een stof naar keuze.

Ook leveren ze instelbare lattenbodems en andere bedmodellen.

Elsach heeft een paar belangrijke troeven waarmee het bedrijf zich onderscheidt:

  • Elsach is de belangrijkste fabrikant van lattenbodems in België
  • Elsach heeft een compleet assortiment aan kwaliteitsmatrassen
  • Ook boxsprings behoren tot het productassortiment van Elsach
  • Elsach maakt zijn totaalaanbod voor slaapsystemen compleet met hoofdkussens, bedaccessoires en bijpassende voet- en hoofdborden.

Boxsprings

Dromen worden werkelijkheid in het innovatieve ontwerp van de Elsach hoofd- en voetborden, wensen worden werkelijkheid in de individualiteit van de boxsprings. Het rijke kleurenpallet van de totale Elsach boxspring-collectie maakt het geheel des te meer flexibel en helpt jou in het creëren van je eigen droomwereld.

De boxspring van Elsach heeft al jarenlang een goede reputatie als een soepele en verende bedbodem. De populariteit van boxsprings blijft toenemen, daarom blijft Elsach innoveren met ligcomfort en design. Aangevuld met een rijk gamma aan hoofd- en voetborden vormt de boxspring de perfecte basis voor jouw slaapkamer. 

Wil je meer weten over Elsach?

Vraag dan nu meer informatie op over Elsach om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.

'Elsach' in de winkel

Elsach is verkrijgbaar bij 1 beddenspecialist.nl winkel in Nederland!

Kies jouw winkel op de kaart om de winkel te bezoeken!