De Linde

Meubelfabriek De Linde ontwikkelt al meer dan 25 jaar eiken meubels voor in de woon- en slaapkamer. De productie van de meubels vindt plaats in hun eigen fabriek in Volkel. Hierin is De Linde één van de weinige en dat maakt de meubelfabriek uniek!

Collectie De Linde

De collectie van De Linde bestaat uit stoelen, tafels, ledikanten en overige slaapkamermeubelen. Daarnaast bevat de collectie ook matrassen, toppers, bedbodems en zorgbedden. De collectie is te vinden in winkels in Nederland, België en Duitsland. Alle meubels worden in eigen spuiterij afgewerkt. De mogelijkheden hierin zijn heel uitgebreid.  

Ontdek een ambachtelijke look voor in de slaapkamer

De Linde

De Linde is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

Missie

Ambachtelijke producten leveren van massief eiken materiaal. Met deze combinatie ontwikkelt De Linde een product dat voor meerdere doeleinden kan worden ingezet. Van mooi afgewerkte bedden voor in de slaapkamer tot boekenkasten of inloopkasten voor in de woonkamer. Het eiken materiaal geeft een natuurlijk en rustgevend gevoel in jouw woning en dat is waar het bij De Linde om draait. 

Maatwerk

De Linde richt zich voornamelijk op maatwerk:"Iedere mens is uniek op zijn eigen manier en daarvoor willen wij maatwerk leveren." Maatwerk wordt naar de precieze wens van de eindgebruiker ontwikkelt. Aan een schets of tekening is voldoende en bij tevredenheid wordt de meubel direct geproduceerd. 

Toepassen van HPL

Bij verschillende meubels wordt HPL (Hard Plastic Layer) toegepast. Hierdoor ontstaat een product wat voor meerdere doeleinden kan worden ingezet. Deze sterke kunststoflaag kan in verschillende kleuren en decors worden geleverd. Hoogglans behoort hierbij ook tot de mogelijkheden. Een groot voordeel van HPL is dat het zeer makkelijk te reinigen is. Hierdoor wordt HPL het meeste toegepast op tafelbladen en bladen van kasten.