Butterfly

Sluit uw hoofdkussen wel aan bij uw persoonlijke behoeften? Zelfs ‘speciale’ hoofdkussens dwingen uw hoofd en hals nog in een bepaalde stand. Het beste hoofdkussen is afgestemd op uw individuele maten en wensen. Traditionele hoofdkussens ondersteunen vaak op de verkeerde plaats. Daardoor ontstaat tijdens de slaap een te sterke belasting van uw hals- en borstwervels.

Ook de hoogte van het kussen kan pijnlijke schouders, nekklachten of andere ongemakken veroorzaken. Beddenspecialist biedt u het Butterfly gezondheidskussen (100% natuurlatex), dat zich aanpast aan uw specifieke lichaamshouding. Door de constructie van het Butterfly gezondheidskussen behouden hals- en borstwervels gedurende de slaap hun natuurlijke vorm. Daardoor worden klachten als nek-, rug- en hoofdpijn voorkomen.

Ontspannen en uitgerust wakker worden

Butterfly

Butterfly is beschikbaar bij de volgende Beddenspecialisten:

80% uit natuurrubber

Ook voor mensen met cara of allergie is natuurrubber een uitstekend materiaal omdat het stofvrij en anti-allergisch is. De afritsbare tijk van het Butterfly gezondheidskussen is gemaakt uit 600 gr/m2 gebreide katoen. Deze elastische tijk geeft nog meer veerkracht en comfort. Bovendien neemt de tijk meer transpiratievocht op dan reguliere kussentijken. Dit voorkomt een broeierig kussen en garandeert een langere levensduur.

De meeste comfortmatrassen zijn tegenwoordig uitgevoerd met een schoudercomfort-zone. Deze bevindt zich doorgaans 40 cm vanaf de bovenzijde van uw matras. De speciale maatvoering van het Butterfly gezondheidskussen is hier speciaal op afgestemd. Zo haalt u optimaal comfort uit uw slaapsysteem!

De beste, op elkaar afgestemde materialen

De speciaal gepatenteerde kern van het Butterfly gezondheidskussen is zo geconstrueerd dat het hoofdgedeelte van het kussen onafhankelijk functioneert van het nekgedeelte. Hiermee wordt voorkomen dat het hoofd uit balans raakt. De unieke constructie zorgt ervoor dat er automatisch een onafhankelijke nekrol wordt gevormd. Nekwervels worden zo optimaal ondersteund. Ook worden de wervels enigszins uitgerekt waardoor een tractie ontstaat.