Beddinghouse

Beddinghouse staat bekend om zijn innovatieve design dekbedovertrekken en biedt bijpassende producten aan die comfort en stijl combineren.

Over Beddinghouse

Beddinghouse is een Nederlands familiebedrijf dat bed- & badlinnen ontwerpt en distribueert. Het bedrijf is gevestigd in het hart van de bloembollenstreek, Lisse. Het is opgericht in 1978 en is een marktleider in bedlinnen binnen de Benelux. Ook buiten de Benelux groeit de markt voor Beddinghouse snel. Beddinghouse ontwikkelt bed- & badlinnen voor haar eigen merken zoals Beddinghouse, Kardol en het lifestyle- & accessoiremerk KAAT Amsterdam. Daarnaast ontwikkelt Beddinghouse bed- & badlinnen voor gerenommeerde, internationale merken zoals Moooi, Oilily en Rivièra Maison. Het productportfolio bestaat onder andere uit dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, sierkussens en handdoeken.

Corporate Responsibility

Beddinghouse voelt zich verantwoordelijk voor een beter milieu en een betere maatschappij. Het ontwikkelen van mooie collecties zonder dat dit een afbrekend effect heeft op de natuur en omgeving is daarbij heel belangrijk. 

Meer dan 90% van de producten van Beddinghouse wordt gemaakt van katoen. De keuze voor katoen is bewust gemaakt, zodat zowel jij als Beddinghouse met een gerust gevoel kan gaan slapen. Daarom is Beddinghouse partner van het Better Cotton Initiative en investeert samen met BCI in verduurzaamde katoen productie. Het is hetzelfde product, met dezelfde kwaliteit, alleen de grondstof is veel beter verkregen. Zo wordt er bij het katoen minder water en minder pesticide gebruikt. Uiteindelijk verbetert dit de kwaliteit van het product en is ook de oogst en de opbrengst voor de boer beter. 

Mogelijke keuzes van Beddinghouse

Beddinghouse heeft verschillende collecties binnen hun merk.

De onderstaande collecties hebben ieder hun eigen handschrift waar je ze aan herkent. Zo vind je altijd het dekbedovertrek dat je zoekt.

  • Beddinghouse
  • Kardol
  • Dutch Design
  • Moooi
  • Oilily
  • Pip Studio
  • Kaat Amsterdam

Beddinghouse x Van Gogh Museum

Beddighouse heeft een unieke samenwerking met het Van Gogh Museum, hierdoor mag Beddinghouse dekbedovertrekken met de kunst van Van Gogh erop verkopen. Zo kan je zelf een stukje van Gogh kunst naar je slaapkamer toe halen. Vier het 50 jarig jubileum van het Van Gogh museum met exclusieve van Gogh jubileum dekbedovertrekken en bijpassende accessoires.

 

Wil je meer weten over Beddinghouse?

Vraag dan nu meer informatie op over Beddinghouse om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.

'Beddinghouse' in de winkel

Beddinghouse is verkrijgbaar bij 15 beddenspecialist.nl winkels in Nederland!

Kies jouw winkel op de kaart om de winkel te bezoeken!