Beddelicious boxsprings

Producten

Boxspring Galaxy | Beddelicious

vanaf   €2839,-
Meer info

Boxspring Parallax | Beddelicious

vanaf   €2839,-
Meer info

Boxspring Cosmos | Beddelicious

vanaf   €2638,-
Meer info

Voordelen Beddelicious boxsprings

  • Alle stoffen zijn afneembaar en te reinigen
  • De boxsprings zijn standaard voorzien van antislip, zodat de matrassen niet gaan schuiven
  • De boxsprings zijn instelbaar naar jouw wens en lichaamsbouw
  • Alle boxsprings zijn voorzien van een dubbel stiksel op de hoeken. Indien gewenst in contraststiksel

Vind je de naad tussen twee losse boxsprings of matrassen niet mooi? Neem dan één grote hoes voor beide boxsprings en/of matrassen, zo krijg jehet uiterlijk van één grote.

Boxspring B1000

De B1000 heeft een kern van B-spring pocketveren met geïntegreerde schouder- en heupzone.
De B1000 heeft een hoogte van 19 cm of 26 cm, deze extra hoge boxsprings zijn zonder meerprijs.
De boxspring B1000 is leverbaar in een medium of stevige variant. De boxen worden gestoffeerd in een afneembare meubelstof, waar u keuze heeft uit diverse katoenen, wollen, linnen of gerecyclede stoffen. De boxspring kan worden voorzien van diverse stijlvolle pootjes, hoofdborden en/of voetborden. De boxspring is verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare versie. De elektrische versie heeft standaard een radiografische afstandsbediening.

Blockspring B2000

De Blockspring B2000 heeft een kern van uitneembare en verwisselbare B-spring pocketveer modules. De B2000 heeft een hoogte van 19 cm of 26 cm, deze extra hoge boxsprings zijn zonder meerprijs.
De modules zijn leverbaar in _xsoft, _soft, _medium, _firm en _xfirm, in een smalle en/of brede variant.  De boxen worden gestoffeerd in een afneembare meubelstof, waar u keuze heeft uit diverse katoenen, wollen, linnen of gerecyclede stoffen. De boxspring kan worden voorzien van diverse stijlvolle pootjes, hoofdborden en/of voetborden. De boxspring is verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare versie. De elektrische versie heeft standaard een radiografische afstandsbediening.