Aya of Sweden

Een Aya of Sweden gaat u verrassen! Vanaf de avondschemering tot aan het ochtendgloren héérlijk slapen. Heerlijk ontspannen slapen en tintelfris weer opstaan.

Vakmanschap

Jörgen Turesson richtte in 1995 Carpe Diem beds op. In 2017 ontwikkelde hij met een inmiddels zeer ervaren team mannen en vrouwen Aya of Sweden op. De Aya of Sweden boxsprings worden gemaakt door het team van de vroegere eigenaren van Carpe Diem. In dezelfde fabriek, gedreven door vakmanschap, met liefde voor de natuur en ambitie om de beste bedden te produceren.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Samen hebben we meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en beddenproductie in het premiumsegment. Een hecht team vakmensen dat elke dag vol enthousiasme de dag begint (natuurlijk, ze slapen op een AYA) en elke dag het bed iets beter wil maken.

Handgemaakt

We bouwen elk bed met de hand en alle bedden zijn daardoor uniek. Ieder model is zijn voorzien van een ZipTop® topper en het ZipTop® hoeslaken. Ook is elk model voorzien van een unieke High Performance Pocket. Deze extreem flexibele pocketveer zorgt voor ruimte voor de schouders en ondersteuning in de (onder)rug.

De waarden van Aya of Sweden

  • Pure ambacht en High-end innovatie
  • Een topper die nooit meer verschuift
  • Massief houten frame

Een Aya of Sweden gaat u verrassen, dat is geen droom maar echt werkelijkheid. Ondek de boxsprings in onze showroom!

Het innovatieve ZipTop® systeem

 

De toppers van Aya of Sweden hebben een gepatenteerde en slimme ZipTop® oplossing, die ervoor zorgt dat de topper op zijn plaats blijft wanneer u deze vast ritst aan de Aya of Sweden boxspring.

Elke topper van Aya of Sweden is geperforeerd voor een hoger ventilerend vermogen. Ideaal voor een optimaal slaapklimaat. De Aya of Sweden boxspring is verkrijgbaar met 5 verschillende typen toppers met o.a. comfortschuim, traagschuim, Talalay en zelfs Talalay met IP-mini veertjes.


De met stof beklede rand is verkrijgbaar in elke stof uit de AYA-collectie. Kies uit 18 exclusieve (wasbare) stoffen uit onze vier collecties: Moss, Bouclé, Kilim Velvet en ONE, allemaal van 100% polyester. En de meeste stoffen met een soft touch gevoel.


De ZipTop® biedt nog een extra functie: Ook de molton en het Jersey hoeslaken, (verkrijgbaar in meerdere kleuren), kunnen op een slimme manier aan de topper worden bevestigd. Het verschuift dus nooit meer.

Kom snel proefliggen op een heerlijke boxspring van Aya of Sweden.

Maak een afspraak