Over ons

Welkom bij de derde generatie Beddenspecialisten!

Als zoon van een Beddenspecialist is Durk de Vries in 1992 zijn winkel gestart in het gezellige winkelcentrum in Malden. Zijn zoon Arjan de Vries heeft al jarenlange ervaring in zijn Beddenspecialist winkel in Druten en heeft vanaf oktober 2023 in het welbekende pand aan de passage 1 een nieuwe Beddenspecialist winkel in Malden geopend.

Wij zijn trots dat wij onze passie voor slaapcomfort in onze vernieuwde winkel, met de vertrouwde service kunnen voortzetten.

Het team van Beddenspecialist Malden bestaat uit ervaren adviseurs en ligexperts Arjan de Vries, Judith van de Logt, Angelique Verblakt en Joost Bogema. Wij hebben jarenlange ervaring op deze locatie en werken met de unieke slaap-ID methode. Deze methode omvat een uitgebreid intakegesprek en een thuismeting van het slaapgedrag in het eigen bed van de klant, om zo het beste advies te kunnen geven voor een optimale nachtrust. Alle medewerkers zijn opgeleid door slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof en zijn gecertificeerd als SlaapFysio-ligexperts.

Arjan
Judith
Joost
Angelique

Of u nu op zoek bent naar een nieuw matras, een comfortabele boxspring, beddengoed van topkwaliteit of advies over slaaphouding, ons team staat voor u klaar. Wij nemen graag de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren en bieden op advies en producten op maat om ervoor te zorgen dat u de beste nachtrust krijgt.

Wij nodigen u van harte uit om onze winkel te bezoeken om u te laten kennismaken met ons uitgebreide assortiment en de expertise van ons team. Ook wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar onze winkel te komen, willen wij u graag voorzien van een persoonlijk lig-advies. Wij komen dan graag bij u thuis.

Kom je ook eens een kijkje nemen in de prachtige winkel in Druten? Arjan, Joyce, Nicole en Yvette  staan altijd voor je klaar voor de vertrouwde kwaliteit en het juiste advies.

Klik hier om naar de website van De Vries Beddenspecialist Druten te gaan 

 

Maak een afspraak bij onze winkel

Persoonlijk en professioneel advies ontvangen bij ons in de winkel? Maak een afspraak!

Onze Slaapmissie

Dankzij onafhankelijke slaapmetingen en continu (wetenschappelijk) onderzoek ontvang je persoonlijk advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een fysiek, comfortabele en gezonde nachtrust en stap je ’s ochtends positiever, actiever en meer ontspannen uit je bed.

Onze acht afspraken

Wij richten ons op de zekerheid van een fysiek comfortabele en gezonde nachtrust in een stijlvol bed! Om dit te garanderen werken wij met de onze Acht Afspraken:

  1. Bewezen, onafhankelijke SlaapID methode (intake, thuismeting & postuurmeting)
  2. SlaapFysio opgeleide & gecertificeerde ligexperts
  3. Eigen (wetenschappelijk) slaaponderzoek en unieke slaapdatabase
  4. Speciaal geselecteerde, duurzame en ontwikkelde producten & merken
  5. 3D ontwerp van je eigen bed
  6. Exclusieve diensten: Bedanalyse & SlaapSelfie service
  7. Geruststellende omruil- en instelgaranties
  8. CBW erkend; voor veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie.

CBW erkend: Dat is wel zo vertrouwd

Wij zijn CBW Erkend. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Een erkenningsregeling

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De CBW-erkend-zekerheden worden alleen verstrekt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

Bekijk de video voor meer informatie over CBW Erkend.

Bedrijfsgegevens:

Handelsnaam: Beddenspecialist Malden
Winkeladres: Passage 1, 6581 WK in Malden
E-mailadres: malden@beddenspecialist.nl
Telefoonnummer: 024-3030045
Inschrijfnummer van de KvK: 11062953
BTW nummer: NL001909644.B28