Over ons

Beddenspecialist Malden opent medio oktober 2023 de deuren aan de Passage 1 in Malden!

Medio oktober 2023 opent Beddenspecialist Malden aan de Passage 1. Vanaf dan staan Arjan de Vries, Judith van de Logt, Joost Bogema en Angeligue Verblakt klaar om je te voorzien van het beste advies voor de beste nachtrust en de mooiste slaapkamer.

Kan je niet wachten op een goed advies om weer lekker te slapen, maak dan alvast een afspraak of kom langs bij onze winkel in Druten. Klik hier om naar de site van Beddenspecialist de Vries Druten te gaan!

Op onze website zie je welke diensten en producten je van ons kunt verwachten. Zie je al een mooi overtrek, een kwalitatief mooi hoeslaken, een ergonomisch hoofdkussen of een heerlijk warm of juist koel dekbed? Bestel deze dan alvast in onze webshop en je bestelling wordt snel bij je thuis bezorgd!

We zien je graag in onze winkel in Druten en vanaf oktober in onze prachtige winkel in Malden.

Met uitgeruste groet,

Arjan de Vries, Judith van de Logt, Joost Bogema en Angelique Verblakt

Arjan
Judith
Joost
Angelique
Nu al goed advies nodig?

Kan je niet wachten op een goed advies om weer lekker te slapen, maak dan alvast een afspraak of kom langs bij onze winkel in Druten!

Onze Slaapmissie

Dankzij onafhankelijke slaapmetingen en continu (wetenschappelijk) onderzoek ontvang je persoonlijk advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een fysiek, comfortabele en gezonde nachtrust en stap je ’s ochtends positiever, actiever en meer ontspannen uit je bed.

Onze acht afspraken

Wij richten ons op de zekerheid van een fysiek comfortabele en gezonde nachtrust in een stijlvol bed! Om dit te garanderen werken wij met de onze Acht Afspraken:

  1. Bewezen, onafhankelijke SlaapID methode (intake, thuismeting & postuurmeting)
  2. SlaapFysio opgeleide & gecertificeerde ligexperts
  3. Eigen (wetenschappelijk) slaaponderzoek en unieke slaapdatabase
  4. Speciaal geselecteerde, duurzame en ontwikkelde producten & merken
  5. 3D ontwerp van je eigen bed
  6. Exclusieve diensten: Bedanalyse & SlaapSelfie service
  7. Geruststellende omruil- en instelgaranties
  8. CBW erkend; voor veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie.

CBW erkend: Dat is wel zo vertrouwd

Wij zijn CBW Erkend. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Een erkenningsregeling

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De CBW-erkend-zekerheden worden alleen verstrekt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

Bekijk de video voor meer informatie over CBW Erkend.

Bedrijfsgegevens:

Handelsnaam: Beddenspecialist Malden
Winkeladres: Passage 1, 6581 WK in Malden
E-mailadres: malden@beddenspecialist.nl
Telefoonnummer: nog niet bekend
Inschrijfnummer van de KvK: 11062953
BTW nummer: NL001909644.B28