Over Beddenspecialist de Vries Druten en Beddenspecialist Malden

Als 16 jaar oude jongen begon Albert de Vries in 1934 als beddenverkoper bij de Brennikmeijers in Sneek. Om vervolgens als pas getrouwde man per motor te vertrekken uit Friesland richting Buren. In 1947 vestigde hij zich in Buren en startte De Vries Woninginrichting.

Daar was het ook waar zijn zoon Durk met eigen ogen gadesloeg hoe matrassen werden gemaakt en ook weer werden verkocht. De familie verhuisde naar Beneden-Leeuwen waar Albert het bedrijf verder uitbouwde met zijn zoon Jan en later ook zoon Durk. De naam werd veranderd in De Vries Interieurs.

In 1992 startte Durk zijn eigen zaak De Vries Slaapcomfort in Malden en specialiseerde zich helemaal in bedden.

Zo vader zo zoon

Ook zoon Arjan kreeg net zoals vader Durk het beddenvak met de paplepel ingegoten. Na enkele jaren ervaring buiten het familiebedrijf opgedaan te hebben, opende hij zijn eigen winkel in 2005 aan de Markt in Druten. Daarmee is Beddenspecialist de Vries Druten de 3e generatie beddenverkopers in het land van Maas en Waal. In 2022 werd de winkel in Druten compleet vernieuwd en daarmee is deze winkel weer een bron van inspiratie voor de vele trouwe klanten.

In oktober 2023 heeft Arjan de Vries nu ook zijn 2e winkel genaamd Beddenspecialist Malden geopend in het winkelpand waar zijn vader tot 2015 ook zijn Beddenspecialist winkel had.

Hier staat Arjan met zijn team, bestaande uit Judith, Joost en Angelique, 5 dagen in de week klaar om je te adviseren over de beste en mooiste slaapproducten.

Laat je adviseren door één van onze slaapexperts!

De nieuwe winkel