Sterke merken

Konijnenbelt Nijverdal

Bij Beddenspecialist.nl vinden wij het belangrijk dat het matras, kussen of bed past bij degene die het koopt. Welk merk geschikt is, is voor iedereen anders en komt bij ons pas later in het aankoopproces. Om klachten te voorkomen is het belangrijk dat het matras aangepast wordt aan je persoonlijke slaaphouding en fysieke eigenschappen. En dat is voor iedereen anders! Waarom zou je op eenzelfde matras willen liggen als je veel te zware buurman die op zijn buik slaapt terwijl jij het liefst op je zij of rug ligt? Bij Beddenspecialist.nl wordt het matras helemaal op jou aangepast.

Door de SlaapID-meting krijg je een persoonlijk advies onafhankelijk van merken, maar wat past bij je eigen lichaamsbouw en slaapgedrag. En dat is uniek in Nederland!

Hidde Hulshof, 28 jaar (1e slaapfysiotherapeut van Nederland)

LeDorm

De boxsprings en matrassen van LeDorm zijn van exclusieve kwaliteit en hoog comfort. Al sinds 1986 wordt ieder product met passie en vakmanschap in Nederland gemaakt. Nadat je uit de rijke sortering aan matrassen, boxsprings, kleuren, stoffen en materialen een keuze hebt gemaakt wordt het item Speciaal voor Jou met de hand vervaardigd. Wanneer het bed helemaal gereed is, wordt deze voorzien van een label met je eigen naam. Slapen is nog nooit zo persoonlijk en comfortabel geweest.

Meer weten over LeDorm

Beddelicious 

Ieder Beddelicious product is volledig naar je eigen lichaamsbouw, slaapvoorkeur en smaak in te stellen. Of het nu gaat om een boxspring, matras, kussen, dekbed of nachtkastje, alles is aanpasbaar. Beddelicious past zich aan naar jouw wensen.

Meer weten over Beddelicious

SLP Collection

Lekker en goed slapen is voor iedereen. Of je nu oud bent of jong, een gezond lijf hebt of wat lichamelijke klachten. De SLP collection is voor iedereen binnen bereik, betaalbaar én kwalitatief zeer hoog. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om fit wakker te worden.

Meer weten over SLP

SwissFlex

Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In de producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen met design.

Meer weten over SwissFlex

Hasena

De veelzijdige ledikanten van het Zwitserse merk Hasena zijn volledig samen te stellen. Je hebt keuze uit verschillende bedranden, hoofdborden, stoffen en poten.

Meer weten over Hasena

Auping

De sfeer in je slaapkamer heeft een grote invloed op een goede nachtrust. Auping blinkt al decennia uit in design. Dit levert zowel eigentijdse, als tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen op, waarmee je eindeloos kunt variëren en combineren.

Meer weten over Auping

Vandyck

Vandyck is een Nederlands bed- en badmodemerk. Het meer dan 90-jaar oude familiebedrijf is in 1923 opgericht door Cornelis van Dijk en wordt nu geleid door de derde en vierde generatie. Het merk is wereldwijd verkrijgbaar en toonaangevend met haar uitgebreide collectie bedmode, badgoed, dekbedden, kussens en boxsprings.

Meer weten over Vandyck

Essenza

Met ESSENZA HOME voel je je thuis. Bedlinnen, badstof, plaids, kussens, homewear… alle producten zijn gemaakt om lekker in of onder weg te kruipen en geven je dat ultieme ‘thuis’-gevoel, waar je ook bent. De collectie bestaat uit luxe bed- en badtextiel, comfortabele homewear en eigentijdse woondecoratie. Met dit uitgebreide productassortiment en meerdere seizoenscollecties per jaar bieden zij een totaalconcept voor het interieur; van slaapkamer en badkamer tot woonkamer.

Meet weten over Essenza

Völker

Het juiste verpleegbed voor alle behoeften. De verzorgingskosten nemen toe, goed verplegend personeel is zeldzaam. Daartegenover staat dat de eisen van bewoners en hun naasten steeds hoger worden. Hier bieden de verpleegbedden van Völker uitkomst. Zij stellen u in staat te voldoen aan de wensen van jonge en oudere mensen en aan alle verzorgingseisen, ook bij intensieve verpleging. En voor de groeiende groepen bewoners die hoogbejaard of immobiel zijn of een groot risico lopen te vallen, hebben ze bij Völker bovendien speciale bedden bedacht. Dankzij de modulaire constructie van alle bedden blijft de uitstraling hetzelfde ondanks de op de behoefte afgestemde verschillen. 

Meer weten over Völker

Op maat advies

Wij geven graag advies wat bij je past, onafhankelijk van merken. De keuze in merken is volop aanwezig, zo weten wij zeker dat er voor iedereen een gepast advies gegeven kan worden. Dit zijn speciaal geselecteerde merken waarvan wij de fabrieken, de mensen en de producten goed kennen omdat wij al jarenlang samenwerken met de gedeelde missie 'Iedereen verdient het om goed te slapen' . Zo weet je zeker dat je aankoop perfect past bij jouw wensen en behoeften.

nu op maat advies aanvragen

Klik op een merk voor meer informatie: