LeDorm

Konijnenbelt Nijverdal

Speciaal voor Jou met de hand vervaardigd. De natuur als basis zodat onze matrassen met zuivere natuurlijke materialen niet alleen zorgen voor extra ligcomfort, maar tegelijkertijd ook duurzaam en weinig milieubelastend zijn.

Bedden die aanvoelen als perfect zittende schoenen van de mooiste kwaliteit. Een plaatje om te zien en vanaf het eerste moment verliefd op het gevoel dat het geeft. De boxsprings en matrassen van LeDorm zijn van exclusieve kwaliteit en hoog comfort. 

Vraag hier de nieuwste ledorm brochure aan

Onze matrassen

Geen mens is hetzelfde, daarom is er niets zo persoonlijk als een matras. Kort, lang, fragiel gebouwd of juist gezet. Licht, zwaar, warm of koud, er zijn vele criteria waar naar gekeken is bij het ontwikkelen van de LeDorm matrassen collectie. De verschillende varianten matrassen in pocketveer en volledige Heveair® 100% natuurlatex bieden een scala aan diversiteit. Er is keus uit een soepel, medium of stevige variant. Al dan niet voorzien van een aanpassing op maat.

Bed to Nature

LeDorm hecht zeer veel waarde aan een goede nachtrust en de natuur. Vandaar dat de slogan LeDorm - Bed to Nature. De natuur als basis van een goede nachtrust en goede dag. Natuurlijke materialen spelen dan ook een belangrijke rol in de opbouw van de producten. Hierbij wordt echter ook zeer zorgvuldig nagedacht over het ergonomische aspect.

De keuze voor materialen heeft invloed op welzijn en die van jouw omgeving. Met zorg worden bij voorkeur natuurlijke materialen gekozen die zorgen voor een optimaal comfort, maar die ook goed verwerkt kunnen worden nadat ze aan een tweede leven gaan beginnen.

100% maatwerk

De LeDorm matrassen en boxsprings worden zo opgebouwd dat het lichaam optimaal ondersteund wordt. De schouders krijgen de ruimte die ze nodig hebben, de taille kent een stevige supportzone en de heupen zakken dusdanig weg dat het lichaam in balans blijft. Dit is ook ideaal voor mensen met nek-, schouder- en/of rugklachten.

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit materialen, stevigheden, meubelstoffen en hoofdborden maakt LeDorm jouw bed speciaal met de hand. Pas nadat het bed helemaal klaar is, krijgt het bed een leren label met jouw eigen naam. Slapen is nog nooit zo persoonlijk en comfortabel geweest.

Meer informatie vind je in de LeDorm brochure. Vraag deze hieronder aan: ↓

Ingrediënten

Alleen de beste natuurlijke of recyclebare materialen worden geselecteerd voor LeDorm producten. Materialen die duurzaam worden geproduceerd en kunnen worden hergebruikt of verwerkt. Materialen die het hoogste comfort bieden maar ook vormvast blijven gedurende de levensduur van het bed. 

Bed to Nature

Vraag hier gelijk de nieuwste LeDorm brochure aan! 

LeDorm brochure