Historie

De historie van Beddenspecialist Konijnenbelt start in het jaar 1936. Rond 1995 doet Gerben Jansen zijn intrede in het familiebedrijf. In 2005 gespecialiseerd in bedden en bedtextiel en sinds 2012 als Beddenspecialist.nl.

De historie van Beddenspecialist Konijnenbelt gaat terug naar het jaar 1936.
Vanwege stoflongen kon Henk Konijnenbelt niet in de fabriek van Ten Cate werken en kreeg hij een betrekking in een plaatselijke winkel. Na enkele jaren besloot Henk zelf in 1936 een eigen winkel te starten. Eerst vanuit zijn woonkamer en later vanuit een pand aan de Rijssensestraat in Nijverdal verkocht hij knopen, ritsen, garen, overhemden, babykleding, stropdassen, ondergoed, dekens en nog veel meer. Aanvankelijk hielp zijn vrouw Manna in de winkel en later kreeg hij ook hulp van zijn jongste broer Mannes.

Het bedrijf splitste zich op en één van de kinderen ging verder in de damesmode, één in de mannenmode en de derde, Alex Konijnenbelt ging verder in kindermode en bedden. Hierbij richtte Alex zich voornamelijk op de bedden en zijn vrouw Coby op de kindermode. De winkel gelegen aan de Grotestraat groeide in de jaren daarna uit tot een bekend gezicht in het hart van de winkelstraat van Nijverdal. 

Rond 1995 doet Gerben Jansen, schoonzoon van Alex en Coby, zijn intrede in het familiebedrijf. Gezamenlijk besluiten zij in 2005 om zich 100% te specialiseren in bedden en aanverwante producten en Konijnenbelt Slaapcomfort is een feit. Tien jaar later en, dankzij de aansluiting bij Beddenspecialist.nl, een naamsverandering in Beddenspecialist Konijnenbelt, is Konijnenbelt uitgegroeid tot de specialist op slaapcomfortadvies in Nijverdal en omstreken. 

Gerben en zijn team staan altijd voor jou klaar voor het juiste advies. En mocht je na 30 dagen toch niet helemaal tevreden zijn dan kan je altijd gebruik maken van de omruilgarantie van Beddenspecialist Konijnenbelt. Zo weet je zeker dat je het best passende bed voor jouw eigen situatie zult vinden.  

 

Metamorfose naar Beddenspecialist.nl

Oude winkelinrichting
Nieuwe winkelinrichting