Historie van Konijnenbelt

Nijverdal

De historie van Beddenspecialist Konijnenbelt

De historie van Beddenspecialist Konijnenbelt gaat terug naar het jaar 1936.
Vanwege stoflongen kon Henk Konijnenbelt niet in de fabriek van Ten Cate werken en kreeg hij een betrekking in een plaatselijke winkel. Na enkele jaren besloot Henk zelf in 1936 een eigen winkel te starten. Eerst vanuit zijn woonkamer en later vanuit een pand aan de Rijssensestraat in Nijverdal verkocht hij knopen, ritsen, garen, overhemden, babykleding, stropdassen, ondergoed, dekens en nog veel meer. Aanvankelijk hielp zijn vrouw Manna in de winkel en later kreeg hij ook hulp van zijn jongste broer Mannes.

Het bedrijf splitste zich op en één van de kinderen ging verder in de damesmode, één in de mannenmode en de derde, Alex Konijnenbelt ging verder in kindermode en bedden. Hierbij richtte Alex zich voornamelijk op de bedden en zijn vrouw Coby op de kindermode. De winkel gelegen aan de Grotestraat groeide in de jaren daarna uit tot een bekend gezicht in het hart van de winkelstraat van Nijverdal. 

Rond 1995 doet Gerben Jansen, schoonzoon van Alex en Coby, zijn intrede in het familiebedrijf. Gezamenlijk besluiten zij in 2005 om zich 100% te specialiseren in bedden en aanverwante producten en Konijnenbelt Slaapcomfort is een feit. Tien jaar later en, dankzij de aansluiting bij Beddenspecialist.nl, een naamsverandering in Beddenspecialist Konijnenbelt, is Konijnenbelt uitgegroeid tot de specialist op slaapcomfortadvies in Nijverdal en omstreken. 

Alex en Gerben staan altijd voor u klaar voor het juiste advies. En mocht u na 30 dagen toch niet helemaal tevreden zijn dan kunt u altijd gebruik maken van de omruilgarantie van Beddenspecialist Konijnenbelt. Zo weet u zeker dat u het best passende bed voor uw eigen situatie zult vinden.  

Beddenspecialist Konijnenbelt

  • maandag gesloten
  • dinsdag gesloten
  • woensdag gesloten
  • donderdag gesloten
  • vrijdag gesloten
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten
In verband met de lockdown gesloten tot en met 9 februari 2021. Bereid je alvast voor met een SlaapID meting voor een afspraak na de lockdown.

lk zoek een andere winkel

;

Onze winkels zijn tijdelijk gesloten

Jammer dat we je niet in onze winkel kunnen ontvangen.

Voor alle advies of vragen blijven wij uiteraard bereikbaar. Advies aan huis blijft toegestaan en mogelijk.

Verder is de webshop 24/7 beschikbaar!
; ;