Bella Donna

Bella Donna beddengoed is een van de beste. Bella Donna staat bekend om de hoge kwaliteit jersey hoeslakens en ander Belladonna beddengoed.

Bella Donna beddengoed

Het Bella Donna hoeslaken is sinds de jaren '90 niet meer weg te denken uit de Nederlandse slaapkamer. De familieonderneming Formesse stamt uit 1947, waar het in het Zwarte Woud in het zuiden van Duitsland is gevestigd. Het Bella Donna hoeslaken biedt een optimale rekbaarheid voor matrassen, topmatrassen en waterbedden. Door de enorme rekbaarheid zijn de Bella Donna hoeslakens uitermate geschikt voor extra lange of extra hoge matrassen, omdat ze door de elasticiteit nauw aansluiten.

De beste kwaliteit, een unieke pasvorm en buitengewoon veel maten, kleuren en oplossingen voor speciale wensen. De hoeslakens en moltons van Formesse vormen een onmisbare basis voor een goede nachtrust.

  • leverbaar in meer dan 50 kleuren
  • veredeld met aloë vera en zijdeproteïne 
  • plooivrij slapen, altijd een strak hoeslaken
  • pillingvrij door lange Egyptische katoenen vezels
  • leverbaar in vrijwel alle lengte- en breedtematen
  • rondom elastiek voor een betere pasvorm

De fijnste kwaliteit

De fijnste kwaliteit begint bij de grondstoffen van het hoeslaken. De Bella Donna wordt gemaakt van de fijnste Egyptische katoen, eerste klas verwerkt en veredeld getwijnd garen van lange katoenvezels met aloë vera en zijdeproteïne. De katoenenvezels met elasthaan worden gebreid tot een zwaar laken met een zijdezacht oppervlak en mooie glans. De Bella Donna is zelfs pillingvrij en rondom voorzien van elastiek, waardoor het nog beter aansluit en er geen plooien ontstaan.
Het Bella Donna hoeslaken is gemaakt van 97% katoen, 3% elasthaan met aloë vera en zijdeproteïne. Daarnaast is de Bella Donna en zijn alle andere Formesse textielproducten gecertificeerd met het keurmerk "Textiles Vertraumen", OEKO-TEX® STANDARD 100.

Een perfecte pasvorm

Door de elasthaan is het Bella Donna hoeslaken een perfecte toevoeging om jouw matras. Het elastische hoeslaken spant zich om de matras en komt als een waar biljartlaken om uw matras te zitten en blijft goed gespannen door het elastiek rondom het hoeslaken. In combinatie met een rekbare molton van Formesse krijg je nog meer souplesse van je matras. 
Het Bella Donna hoeslaken heeft standaard een hoekhoogte van 30 cm en is vrijwel in alle lengte- en breedtematen leverbaar (zelfs op maat gemaakt). Speciaal voor extra hoge matrassen of voor matras en topper samen is de Bella Donna Alto in collectie, met een hoekhoogte tot 40 cm. 
Voor extra zachte of dunne topmatrassen is de Bella Donna Piccola leverbaar. Eventueel mogelijk met split, zodat je het bed kunt blijven verstellen.

Wil je meer weten over Bella Donna?

Vraag dan nu meer informatie op over Bella Donna om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.

Beddenspecialist Konijnenbelt heeft deze prachtige hoeslakens van Bella Donna in meerdere kleuren, leverbaar in , Nijverdal, Hellendoorn, Wierden, Raalte om je bed aan te kleden met de meest modieuze hoeslakens van topkwaliteit