Swissflex

Konijnenbelt Nijverdal

Als je van techniek houdt dan is SwissFlex hét perfecte bedmaatje. Swissflex staat al 60 jaar voor intelligente bedsystemen van topkwaliteit. In de producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een passie voor innovatie samen met design. In iedere houding de perfecte ligging en spierontlasting met als resultaat een diepst mogelijke slaap.

Ben je op zoek naar een lattenbodem systeem die je lichaam op de centimeter goed ondersteund? Dan is er geen betere denkbaar dan dit Europese topmerk. Bij SwissFlex maken ze van het produceren van het perfecte bed hun missie. De techniek die hierbij komt kijken is onovertroffen.

Wij doen géén concessies als het gaat om techniek, afwerking of grondstoffen. Er is aandacht voor zelfs het kleinste detail.

Swissflex

SwissFlex Technologie

Swissflex staat al tientallen jaren voor intelligente slaapsystemen van topkwaliteit. In de producten komen Zwitsers vakmanschap, technische expertise en een ongekende passie voor innovatie harmonieus samen in een onovertroffen eenheid, die voor elke behoefte een individuele oplossing biedt. Comfortabel slapen en techniek gaan bij SwissFlex hand in hand.

In al die jaren is deze technologische leider in de beddenmarkt altijd trouw gebleven aan haar bedrijfsfilosofie. Swissflex zorgt regelmatig voor introducties van échte innovaties, die in de markt van bed- en slaapsystemen opvallend grensverleggend zijn. Hoe technisch uitgedacht dit systeem in mekaar zit laten we in dit filmpje graag zien.

Bridge®-technologie

Lekker liggen was nog nooit zo makkelijk! De introductie van de nieuwe revolutionaire lattenbodems met Bridge®-technologie is niet onopgemerkt gebleven. De basis van de Bridge® technologie is een keten van veermodules, die de lattenbodem buitengewoon flexibel maakt. Een flexibele adapter verbindt de modules, die op hun beurt de latten met elkaar verbinden. Deze adapter maakt een automatische en gecontroleerde drukverlaging respectievelijk ondersteuning over de lengteas mogelijk. Uw winst?

Een haast zwevend ultiem ligcomfort met ondersteuning op de juiste plekken.

 

Swissflex lattenbodems

Techniek én stijl

Techniek is 1 belangrijk aspect van een bed maar stijl mag ook zeker niet ontbreken. De bedomranding voor om de lattenbodems zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar van heel technisch tot heel natuurlijk. En met een premium bekledingsstof geef je je Swissbed een persoonlijk accent. Alle stoffen zijn vrij van schadelijke stoffen en bijzonder slijtvast, voelen aangenaam aan en zien er stijlvol uit.

• Functioneel
• Comfortabel
• Veelzijdig
• Topkwaliteit

SwissFlex, sinds 1949

Al sinds 1949 is Swissflex actief in de branche. Toen vond de oprichting van Matra AG als familiebedrijf bij Bazel plaats. In 1976 begon de export naar andere Europese landen. In de daarop volgende jaren hebben ontwerpers en productontwikkelaars Swissflex verder ontwikkeld en geperfectioneerd tot een Europees slaapsysteem van topklasse. En dat is het tot op heden gebleven.
Er is namelijk geen plek waar de mens meer tijd doorbrengt dan in bed. Bovendien is er geen meubel dat een grotere invloed op het menselijk welzijn heeft. Deze twee goede redenen hebben ervoor gezorgd dat Swissflex het produceren van het perfecte bed tot een levenstaak heeft gemaakt.

Het succes van Swissflex

Swissflex staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De producten van het merk worden uitgebreid getest en continu geoptimaliseerd. Dit zorgt voor een perfect aansluitende werking. Elk Swissflex matras is gemaakt van materiaal dat zich naar het lichaam vormt en zodoende optimale ondersteuning biedt. Ook de ventilatie van de matras en de drukverlichtende werking zijn kenmerkend.