Formesse

Konijnenbelt Nijverdal

Hoogwaardige hoeslakens van zeer fijn katoen, slimme moltons of een koele zomerdeken. Buitengewoon veel maten, kleuren en individuele oplossingen voor het assortiment. Dat is waar het bij Formesse om draait. De mooiste basics voor een gezonde nachtrust. 

Comfort met Formesse

Fijnste katoen, aloë vera, zijdeproteïne en veel oog voor detail. De ingrediënten voor perfect comfort. Formesse is een innovatieve onderneming van de oude stempel. Het bedrijf gelooft in kwaliteit, prestaties en eerlijkheid. Het resultaat mag daarom ook gezien worden: hoogwaardig comfortabel slaapkamertextiel. Formesse maakt deel uit van Bella Donna, Bella Sephina en Bella Gracia. De textielproducten vormen een onmisbare basis voor de gezonde nachtrust. 

Het fijnste slaapkamertextiel

Formesse

Het Zwarte Woud

Een derde generatie familieonderneming en een vriendelijk ogende vestiging in het zuiden van Duitsland. Formesse is gevestigd in een van de meest gezonde regio's. De waarden van het Zwarte Woud zijn diep geworteld in de ondernemingscultuur: oog voor kwaliteit, zorgen voor het milieu en de eerlijke omgang met onze werknemers, onze klanten en leveranciers. 

Innovatieve technologieën en efficiënte productie- en verkoopstructuren zijn geïntegreerd in deze samenstelling van waarden. Het gehele productieproces speelt zich af in Duitsland en in de aangrenzende Elzas. 

De kennis

Formesse bestaat sinds 1947 als familieonderneming. Het gehele productieproces wordt bewaakt en ontwikkelt in nauwe samenwerking met beproefde kwaliteitsleveranciers, van breien en textielveredeling tot confectie. Tegenwoordig biedt Formesse hoeslakens aan met een ideale combinatie van rekbaarheid en terugsprongkracht. De vakkennis op het gebied van elasthaan hoeslakens zorgt ervoor dat Formesse al sinds de 2e helft van de jaren '90 de textielspecialist is geworden.