Over ons

Welkom bij Beddenspecialist Kalkman. Al meer dan 125 jaar zorgen wij voor de allerbeste nachtrust. Goed slapen is voor iedereen maar hoé je goed slaapt is nog even passen en meten. Wij helpen je graag.

Beddenspecialist Kalkman

Het uitzoeken van een nieuw bed kan voor veel mensen een grote uitdaging zijn, daar hebben wij van Beddenspecialist Kalkman sinds een aantal jaar iets op gevonden. SlaapID is ons onafhankelijk meetsysteem waardoor wij meer inzicht krijgen in jouw slaapgedrag. De uiteindelijke resultaten bieden jou hele verrassende informatie, die helpen bij het maken van een passende en goede keuze uit de brede collectie die wij voeren.

Wij bekijken bij jou thuis jouw persoonlijke slaapsituatie en openen buiten onze reguliere openingstijden graag onze deuren wanneer het jou uitkomt. Ben je niet in staat om naar de winkel toe te komen, dan komen wij graag bij jou thuis om jou een passend advies te geven of jouw huidige slaapsituatie te bekijken. Na de aankoop monteren en bezorgen wij gratis, nemen jouw oude matrassen retour en bieden jou de beste garanties.

Wil je ook gebruik maken van het beste advies, de beste service en keuze hebben uit sterke merken? Dan nodigen wij jou van harte uit in onze winkel aan de Wilhelminastraat 20-24 te Bodegraven, waar je gratis naast de winkel kunt parkeren.

Graag tot ziens,
Jan, Agnes, Erwin, Twan en Pieter

Onze Slaapmissie

Dankzij onafhankelijke slaapmetingen en continu (wetenschappelijk) onderzoek ontvang je persoonlijk advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een fysiek, comfortabele en gezonde nachtrust en stap je ’s ochtends positiever, actiever en meer ontspannen uit je bed.

Kalkman
10
Professioneel, klantvriendelijk en uitstekende service

Jan weet waar hij over praat, heeft kennis van zaken. Zijn vrouw adviseert uitstekend bij de aanschaf van beddengoed. Zijn allebei heel klantvriendelijk en geïnteresseerd. De bezorgers waren ook service gericht en vriendelijk. Ik ga anderen zeker adviseren om naar Beddenspecialist Kalkman te gaan.

Ellen Versteeg
9
Prima, open en eerlijk

Open, eerlijk en betrouwbaar

A.W. Niekerk
10
super klantvriendelijk

Fijn bedrijf waar rustig de tijd voor je wordt genomen, echt wordt meegedacht en eerlijk advies wordt gegeven. Ook bij de aflevering erg vriendelijk en behulpzame mensen.

Alinda
10
Goed advies en service

Goede uitleg, gesprekken en daarna advies gehad. Fijne persoonlijke benadering. Afspraken worden nagekomen. Installatie snel en vakkundig.

Peter
10
goed

Verrassend hoe een matras tot andere inzichten ja leiden.

Cor
10
Alle tijd en aandacht voor een goede nachtrust.

Enige tijd geleden mijn nieuwe matras besteld. Ik slaap er nu ruim een week op. Een heerlijk 'ding'. Een aantal matrassen in de winkel op mijn gemak mogen testen. Het fijne is dat je even alleen gelaten word met een dekentje. Dat was een openbaring. Als dat niet zo was heb je toch het gevoel dat je weer snel op moet staan. De slaapcomputer 2 weken op mijn buik was ook een extra meeting wat ook fijn was. Ik ben zeer goed en professioneel geholpen en ik zou het ook aan een ieder ander aanraden.

Yolanda Moor
10
Top advies en top matras

Goed advies en fijn matras geleverd gekregen. Goede service dat het oude matras meteen werd meegenomen. Erg fijn!

Conny
10
Zeer klantvriendelijke zaak. Komen alle beloftes na.

Goede service. Wordt zeer fijn geholpen en geven een prima advies

C van der Willik
9
Goed geholpen en goed advies gekregen

Ik slaap nu een aantal dagen op me nieuwe matras maar moet nog wel wennen maar ik slaap er goed op. Leuk geholpen en aandacht aan besteed en goed uitleg gehad en ook verteld hoe het gemaakt word en waar van het gemaakt word. Ik kom nog langs voor het kussen.

Tom
10
Uitstekende service

Ik ben door Kalkman Beddenspecialist uitstekend geadviseerd voor een nieuw lattenbodem, Ze denken prima met je mee en proberen samen met de klant tot een juiste oplossing te komen.

Anoniem

Onze acht afspraken

Wij richten ons op de zekerheid van fysiek comfortabele en gezonde nachtrust in een stijlvol bed! Om dit te garanderen werken wij met de Acht Afspraken van Beddenspecialist.nl:

  1. Bewezen, onafhankelijke SlaapID methode (intake, thuismeting & postuurmeting)
  2. SlaapFysio opgeleide & gecertificeerde, ligexperts
  3. Eigen (wetenschappelijk) slaaponderzoek en unieke slaapdatabase
  4. Speciaal geselecteerde, duurzame en ontwikkelde producten & merken
  5. 3D ontwerp van je eigen bed
  6. Exclusieve diensten: Bedanalyse & SlaapSelfie service
  7. Geruststellende omruil- en instelgaranties
  8. CBW erkend; voor veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie.

CBW erkend: Dat is wel zo vertrouwd

Wij zijn CBW Erkend. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Een erkenningsregeling

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De CBW-erkend-zekerheden worden alleen verstrekt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

Bekijk de video voor meer informatie over CBW Erkend.

Merken bij Beddenspecialist Kalkman

Bij Beddenspecialist Kalkman werken we met een selectie van sterke merken, bekijk hier alle merken die we verkopen in de winkel in Bodegraven. Wil je meer weten over één van deze merken? Klik op het logo of kom naar de winkel!