Over ons

Welkom bij Beddenspecialist Kalkman. Al meer dan 125 jaar zorgen wij voor de allerbeste nachtrust. Goed slapen is voor iedereen maar hoé je goed slaapt is nog even passen en meten. Wij helpen je graag.

Beddenspecialist Kalkman

Het uitzoeken van een nieuw bed kan voor veel mensen een grote uitdaging zijn, daar hebben wij van Beddenspecialist Kalkman sinds een aantal jaar iets op gevonden. SlaapID is ons onafhankelijk meetsysteem waardoor wij meer inzicht krijgen in jouw slaapgedrag. De uiteindelijke resultaten bieden jou hele verrassende informatie, die helpen bij het maken van een passende en goede keuze uit de brede collectie die wij voeren.

Wij bekijken bij jou thuis jouw persoonlijke slaapsituatie en openen buiten onze reguliere openingstijden graag onze deuren wanneer het jou uitkomt. Ben je niet in staat om naar de winkel toe te komen, dan komen wij graag bij jou thuis om jou een passend advies te geven of jouw huidige slaapsituatie te bekijken. Na de aankoop monteren en bezorgen wij gratis, nemen jouw oude matrassen retour en bieden jou de beste garanties.

Wil je ook gebruik maken van het beste advies, de beste service en keuze hebben uit sterke merken? Dan nodigen wij jou van harte uit in onze winkel aan de Wilhelminastraat 20-24 te Bodegraven, waar je gratis naast de winkel kunt parkeren.

Graag tot ziens,
Jan, Agnes, Erwin, Twan en Pieter

Onze Slaapmissie

Dankzij onafhankelijke slaapmetingen en continu (wetenschappelijk) onderzoek ontvang je persoonlijk advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een fysiek, comfortabele en gezonde nachtrust en stap je ’s ochtends positiever, actiever en meer ontspannen uit je bed.

Kalkman
10
Toppertjes ;-)

Gewoon ouderwets goed.

B. Bakker
10
Fijne zaak

Goede en fijne dienstverlening.

Mieke
10
Fantastisch bedrijf

Op professionele wijze zijn we tot de conclusie gekomen dat we een andere matras nodig hadden dan we zelf voor ogen hadden. Uiterst vriendelijk geholpen.

Ron
10
Een service naar volle tevredenheid!!

Wij kwamen voor advies mbt een gedeeltelijke elektrische boxspring. Door ‘proef liggen’ op verschillende matrassen hebben wij een goede keuze kunnen maken. En in de geplande week is onze nieuwe boxspring heel netjes bezorgd en geïnstalleerd. Sindsdien genieten wij van een heerlijke nachtrust !!

I. Sassen
8
goed

prettig

a.w. Lieverse
10
Zeer deskundig en goed

Neemt de tijd en denk goed mee in het maken van de juiste keuze.

Kees
9
Uitstekend

In alles goed.

Jan
8
Goed

Goed

Fred Reijn
10
Fijne communicatie en goede service

Meedenkend, vriendelijk, goede kwaliteit!

Sharyn van der Weijden
10
Vriendelijk, meedenkend en een hele goede service

Al meerdere keren in aantal jaren geweest, voor diverse aankopen. Van een compleet bed, tot los beddengoed. Nu spullen gekocht voor onze ouders. Super meegedacht en geholpen! Wij vinden het een hele fijne winkel, met fijne mensen!

Margret

Onze acht afspraken

Wij richten ons op de zekerheid van fysiek comfortabele en gezonde nachtrust in een stijlvol bed! Om dit te garanderen werken wij met de Acht Afspraken van Beddenspecialist.nl:

  1. Bewezen, onafhankelijke SlaapID methode (intake, thuismeting & postuurmeting)
  2. SlaapFysio opgeleide & gecertificeerde, ligexperts
  3. Eigen (wetenschappelijk) slaaponderzoek en unieke slaapdatabase
  4. Speciaal geselecteerde, duurzame en ontwikkelde producten & merken
  5. 3D ontwerp van je eigen bed
  6. Exclusieve diensten: Bedanalyse & SlaapSelfie service
  7. Geruststellende omruil- en instelgaranties
  8. CBW erkend; voor veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie.

CBW erkend: Dat is wel zo vertrouwd

Wij zijn CBW Erkend. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Een erkenningsregeling

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De CBW-erkend-zekerheden worden alleen verstrekt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

Bekijk de video voor meer informatie over CBW Erkend.

Merken bij Beddenspecialist Kalkman

Bij Beddenspecialist Kalkman werken we met een selectie van sterke merken, bekijk hier alle merken die we verkopen in de winkel in Bodegraven. Wil je meer weten over één van deze merken? Klik op het logo of kom naar de winkel!

Bedrijfsgegevens:

Handelsnaam: Beddenspecialist Kalkman
Winkeladres: Wilhelminastraat 20-24, 2411 CZ in Bodegraven
E-mailadres: kalkman@beddenspecialist.nl
Telefoonnummer:0172-612774
Inschrijfnummer van de KvK : 52221652
BTW nummer:NL850349254.B01