Over ons

Welkom bij Beddenspecialist Kalkman. Al meer dan 125 jaar zorgen wij voor de allerbeste nachtrust. Goed slapen is voor iedereen maar hoé je goed slaapt is nog even passen en meten. Wij helpen je graag.

Beddenspecialist Kalkman

Het uitzoeken van een nieuw bed kan voor veel mensen een grote uitdaging zijn, daar hebben wij van Beddenspecialist Kalkman sinds een aantal jaar iets op gevonden. SlaapID is ons onafhankelijk meetsysteem waardoor wij meer inzicht krijgen in jouw slaapgedrag. De uiteindelijke resultaten bieden jou hele verrassende informatie, die helpen bij het maken van een passende en goede keuze uit de brede collectie die wij voeren.

Wij bekijken bij jou thuis jouw persoonlijke slaapsituatie en openen buiten onze reguliere openingstijden graag onze deuren wanneer het jou uitkomt. Ben je niet in staat om naar de winkel toe te komen, dan komen wij graag bij jou thuis om jou een passend advies te geven of jouw huidige slaapsituatie te bekijken. Na de aankoop monteren en bezorgen wij gratis, nemen jouw oude matrassen retour en bieden jou de beste garanties.

Wil je ook gebruik maken van het beste advies, de beste service en keuze hebben uit sterke merken? Dan nodigen wij jou van harte uit in onze winkel aan de Wilhelminastraat 20-24 te Bodegraven, waar je gratis naast de winkel kunt parkeren.

Graag tot ziens,
Jan, Agnes, Erwin, Twan en Pieter

Onze Slaapmissie

Dankzij onafhankelijke slaapmetingen en continu (wetenschappelijk) onderzoek ontvang je persoonlijk advies over jouw mooiste en beste slaapoplossing op maat. Zo ben je altijd verzekerd van een fysiek, comfortabele en gezonde nachtrust en stap je ’s ochtends positiever, actiever en meer ontspannen uit je bed.

Kalkman
9
Goede voorlichting/uitleg en prima service

Mijn ervaring komt overeen met de positieve berichten die mij ter ore kwamen.

F.V. Ketel
10
Heel prettig

Er werd goed geluisterd, klantgericht en vriendelijk.

Annemarie
10
Geweldig

Zeer klant gericht niet opdringerig een goede begeleiding van het door hun gegeven advies keurige levering en vriendelijk

Aj
10
Helemaal top

Keurig op tijd en uiterst zorgvuldig gingen ze te werk!! Na netjes en zorgvuldig gewerkt te hebben werd alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Zelfs de schoenen gingen tijdens het lopen telkens bij de voordeur uit op eigen iniatief.

Richard
10
Vakkundig, enthousiast en behulpzaam

Op een nette wijze, zonder enig aandringen, is gekozen voor een nieuw matras en lattenbodem.

Alie
10
Keurige levering en installatie

Fantastische uitleg tijdens offertetraject, er wordt alle tijd aan besteed. levering en installatie worden zeer netjes uitgevoerd. na oplevering een keurige uitleg en alles netjes achtergelaten. complimenten voor Pieter.

Piet Kruit
8
Top service

Ze nemen uitgebreid de tijd voor advies en leggen alles goed uit. En als het lang duurt krijg je zelf een lunch aangeboden. Plaatsen wordt vakkundig gedaan en nemen tegen vergoeding de oude matrassen e.d mee

Olsthoorn
10
Ze begrijpen wat je nodig hebt.

Meedenkend team. Ze verkopen alleen dat, wat je nodig hebt. Nemen alle tijd voor je.

Hans Davelaar
10
Fijn en professioneel geholpen

Fijne mensen en goed advies. Staan voor je klaar.

Lia
10
Vijf sterren is te eigenlijk weinig

Helaas is het niet mogelijk meer dan 5 sterren te geven, anders hadden we dat gedaan. Op zoek naar een compleet nieuw bed kwamen we bij Beddenspecialist Kalkman terecht en wat een ongelofelijk plezierige zaak is dat gebleken. Je bent daar echt klant met een hoofdletter K. Het gaat hen er echt om samen met de klant tot de beste keus te komen, zonder overigens op koop aan te sturen. Daartoe maakt men (en in ons geval zelfs over meerdere dagen) heel veel tijd vrij. Gelet op de tijd die men investeert, is het wel raadzaam een afspraak te maken. Wij hebben gebruikgemaakt van de SlaapID en aan de hand van de (verrassende) uitkomsten zijn we tot de matras- en bedbodemkeuze gekomen. Daarnaast hebben hun gedegen kennis en adviezen verder geholpen bij onze keuze voor het ledikant en het nieuwe beddengoed. De aflevering en montage waren uitstekend en ook de daarna verleende service was prima. En dat laatste was gezien onze eerdere ervaringen dan ook geen verrassing. Kortom, wat ons betreft is de maximale score dikverdiend.

Erna en Peter

Onze acht afspraken

Wij richten ons op de zekerheid van fysiek comfortabele en gezonde nachtrust in een stijlvol bed! Om dit te garanderen werken wij met de Acht Afspraken van Beddenspecialist.nl:

  1. Bewezen, onafhankelijke SlaapID methode (intake, thuismeting & postuurmeting)
  2. SlaapFysio opgeleide & gecertificeerde, ligexperts
  3. Eigen (wetenschappelijk) slaaponderzoek en unieke slaapdatabase
  4. Speciaal geselecteerde, duurzame en ontwikkelde producten & merken
  5. 3D ontwerp van je eigen bed
  6. Exclusieve diensten: Bedanalyse & SlaapSelfie service
  7. Geruststellende omruil- en instelgaranties
  8. CBW erkend; voor veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie.

CBW erkend: Dat is wel zo vertrouwd

Wij zijn CBW Erkend. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

Een erkenningsregeling

CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De CBW-erkend-zekerheden worden alleen verstrekt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food.

Bekijk de video voor meer informatie over CBW Erkend.

Merken bij Beddenspecialist Kalkman

Bij Beddenspecialist Kalkman werken we met een selectie van sterke merken, bekijk hier alle merken die we verkopen in de winkel in Bodegraven. Wil je meer weten over één van deze merken? Klik op het logo of kom naar de winkel!

Bedrijfsgegevens:

Handelsnaam: Beddenspecialist Kalkman
Winkeladres: Wilhelminastraat 20-24, 2411 CZ in Bodegraven
E-mailadres: kalkman@beddenspecialist.nl
Telefoonnummer:0172-612774
Inschrijfnummer van de KvK : 52221652
BTW nummer:NL850349254.B01