Gestoffeerde bedden

Voordelen gestoffeerd ledikant

Met een gestoffeerd bed creëer je niet alleen een rustige sfeer in je slaapkamer, maar geniet je ook van ultiem comfort. Wij hebben een ruim assortiment aan gestoffeerde bedden in verschillende kleuren, materialen en stijlen. Of je nu voor een natuurlijke kleur gaat of juist voor een opvallende kleur, bij ons vind je het perfecte bed dat past bij je interieur.

Een gestoffeerd bed is ook duurzaam, omdat de stoffen die we gebruiken voor onze bedden geselecteerd worden op basis van kwaliteit en duurzaamheid. En om het plaatje compleet te maken, combineer je je gestoffeerde bed met een matras die bij jouw slaapcomfort past en een lattenbodem die de juiste ondersteuning biedt. Kijk gerust rond in onze collectie en ontdek welk bed het beste bij jou past.

Matras en bodem voor het gestoffeerde ledikant

Een ledikant of bedframe is een voordelige keuze in vergelijking met een boxspring, maar houd er wel rekening mee dat je nog een lattenbodem en matras nodig hebt om een complete slaapoplossing te creëren. Ledikanten geven een ruimtelijke uitstraling aan je slaapkamer. Bij ons kun je jouw ledikant samenstellen in de afmeting en stofstructuren/kleuren die bij jouw persoonlijke stijl passen.

Onze slaapadviseurs staan klaar om jou te helpen bij het vinden van jouw perfecte slaapoplossing. Zij stemmen dankzij onze unieke SlaapID methode het perfect passende matras en bedbodem met jou af. Meten is Weten.

Benieuwd naar hoe je eigenlijk echt slaapt? Vraag de gratis SlaapID thuismeting aan!

Kom tot een passende oplossing voor jouw klachten en een betere nachtrust met de SlaapID thuismeting.