Hoe lig jij en welk matras past daarbij?

  • Onafhankelijke SlaapID®-thuismeting
  • SlaapFysio gecertificeerde ligexperts
  • Duurzame slaapoplossingen
  • Geruststellende omruil- en instelgarantie
Welkom bij Beddenspecialist Kalkman. De slaapexpert van Bodegraven en omstreken!

Al jaren zijn we een begrip als het om slapen gaat. Samen kiezen we het beste bed of het beste matras voor jouw situatie.

Ontdek jouw SlaapID!

Wij hebben een tijdelijke bedpartner voor je; de SlaapID thuismeting. Dit is een sensor die thuis in je eigen bed je slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme meet. Met deze info kunnen we jou optimaal adviseren.

92% Van de gebruikers kreeg nieuw inzicht in hun slaapgedrag
5 Nieuwe inzichten waardoor je slaap verstoord kan raken
39% Slaapt in een verkeerde lighouding waardoor pijnklachten kunnen ontstaan
SLAAPTEMBER MAAND VAN DE SLAAP

In deze bijzondere maand staat het bevorderen van een gezonde en herstellende nachtrust centraal. We begrijpen maar al te goed dat een goede nachtrust essentieel is voor ons algehele welzijn en onze vitaliteit.

Lees het nieuwe gratis GAAP magazine

Een magazine vol met slaapverwekkende inspiratie & informatie. Inmiddels ligt de 4e editie alweer in de winkels. Heb jij hem al opgehaald? In je mailbox ontvangen kan natuurlijk ook! Wel zo makkelijk.

Wat onze klanten vinden
10
Prima zaak

Goed geholpen

A K Rijpma
10
Er wordt ruim de tijd genomen en goed advies gegeven

Zeer positieve ervaring bij Kalkman! Er wordt gewerkt op afspraak, dat zorgt voor veel tijd voor vragen en antwoorden. Gedegen advies en er wordt prettig met je meegedacht. Resultaat: een goede matras en bijbehorend gaat kussen, waardoor ik veel minder last heb van mijn nek!

Rinske
10
Slapend goed

Persoonlijke aandacht met duidelijk resultaat.

Peter
10
Heel goed en plezierig met persoonlijke aandacht

Wij zijn al zeker 15 jaar klant voor bedtextiel en bedden. Hebben onlangs bij Kalkman ons tweede bed gekocht. Zijn ook nu weer zeer goed geholpen. Alle lof voor Agnes, Erwin en Pieter!

Hans
10
Betrokken adviseur en goede service

De ervaring met de slaap ID leverde veel informatie waarmee de adviseur direct aan de slag kon. Er was veel betrokkenheid bij bestaande fysieke problemen en uitgebreide tijd om matrassen te testen.

Rik
10
Altijd top!

Heel goed en eerlijk advies, en een vriendelijke benadering.

Lenie Doorduyn
10
Eindelijk pijnloos wakker worden door het juiste advies en product

Verbaasd dat een slaapID zoveel kan vertellen over gedrag en slaapgewoontes! Mooi dat dit instrument gebruikt werd om ons te helpen bij de keuze van een goed matras, maar ook zo belangrijk een heel goede bijbehorende bedbodem! Al met al een uitstekende keuze, maar ook de service: al het oude werd meegenomen wat we niet meer wilden hebben! We waren zelf niet thuis (hadden sleutel afgegeven), maar alles werd keurig ingericht en schoon achtergelaten. En niet te vergeten, nog een mooi cadeau erbij gekregen!

Gert en Jeanet Nap
10
Goede snelle service!

Vlot opgelost.

Frank
8
Goede kw aliteit

Goede adviezen Neem de tijd voor je Levert volgens afspraak

Janny Schouten
10
Fa. Kalkman denkt mee en draagt oplossingen aan.

Er werd meegedacht, een extra bezoek ter plekke om oplossingen te zoeken (en te vinden). Snelle en vakkundige reactie en plaatsing. Heel tevreden.

caroline noorland