Beddelicious

Bedden, boxsprings en matrassen op maat.

Beddelicious, exclusief merk bij Beddenspecialist!

De producten van Beddelicious zijn volledig instelbaar naar jouw persoonlijke wensen, voorkeuren en kenmerken. Hierdoor weet je zeker dat je de hele levensduur van je bed optimaal kunt genieten van een goede nachtrust. Jouw lichaam en slaapgedrag staan bij Beddelicious centraal. 

Beddelicious, bewezen betere nachtrust!

Uit wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat een volledig gepersonaliseerd Beddelicious Blocks matras bijdraagt aan een betere nachtrust en het verminderen van fysieke klachten. Niet alleen het matras van Beddelicious is volledig gepersonaliseerd, ook het uiterlijk van je boxspring kan je helemaal naar je eigen smaak aanpassen. Alles om ervoor te zorgen dat jij 's avonds heerlijk slaapt!

NIEUW! Stel jouw eigen Beddelicious boxspring samen in 3D!

Hoe ziet jouw droombed er uit? Stel hem nu helemaal zelf samen! Kies o.a. je stof, hoofdbord en pootjes en maak hem helemaal naar jouw wens!

Indivueel instelbare producten door gebruik van Blocks

Een 100% oplossing op maat, daar staat Beddelicious voor. Beddelicious heeft het innovatieve Blocks Systeem ontwikkeld. Blocks zijn losse matrasblokken met spiralen aan de binnenzijde met ieder een eigen hardheid. Helemaal op maat en individueel instelbaar. Het ene lijf heeft immers meer ondersteuning nodig dan het andere lijf. Je bent als mens UNIEK dus waarom je matras niet?

Aanpasbare bedden hebben nog een groot voordeel. Omdat deze matrassen en boxsprings opgebouwd kunnen worden uit Blocks, losse matrasblokken, kunnen ze na aankoop aangepast worden. Bijvoorbeeld als er in de loop van de tijd factoren veranderen, zoals een blessure, gewichtsverlies of zwangerschap.

Het wetenschappelijke onderzoek

Uit het wetenschappelijk onderzoek bleek dat door het instellen van een Beddelicious Blocks matras met het bijbehorende kussen de rugklachten met 18% verminderde en het slaapcomfort 25% hoger lag! Benieuwd naar alle informatie?

Wetenschappelijk bewezen dat Beddelicious Blocks matras bijdraagt aan betere nachtrust

Lage rugklachten zijn een groot probleem in Nederland. De nachtrust speelt hierin een grote rol en daaruit volgt de vraag in hoeverre matraseigenschappen een rol spelen bij lage rugklachten. Om dit te onderzoeken is een wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de invloed van matraseigenschappen op comfort en pijn bij mensen met lage rugklachten. Uit dit onderzoek is bewezen dat een gepersonaliseerd Beddelicious Blocks matras leidt tot vermindering in lage rugklachten en verhoging in het slaapcomfort.

18% minder klachten
25% beter slaapcomfort

Beddelicious matrassen tot wel 240 cm lang

In een land dat bekend staat om zijn lange mensen, is het aanbod aan bedden met afwijkende maten opvallend klein. Beddelicious is één van de weinige merken die gespecialiseerd is in bedden voor lange mensen. Wij kunnen zo goed mogelijk op de behoeften van mensen met bijzondere maten in spelen.

Keuze uit een brede selectie aan stoffen

Niet alleen het matras van Beddelicious is volledig gepersonaliseerd, ook het uiterlijk van je boxspring kan je helemaal naar je eigen smaak aanpassen. De Beddelicious stoffen kenmerken zich door een rijke keuze aan kleuren en materialen. Daarbij is de kwaliteit comfortabel, ijzersterk en gaat jaren mee zonder te slijten of te verkleuren.

De ruime keuze in stoffen en kleuren, hoofdborden, pootjes en andere accessoires zorgen er voor dat je het bed van jouw dromen zelf kunt bepalen. Alles om ervoor te zorgen dat jij 's avonds heerlijk slaapt!

Beddelicious brochure

Een brochure vol met informatie over de producten van Beddelicious. Heb jij hem al opgehaald in de winkel? Digitaal via e-mail ontvangen kan natuurlijk ook!

Wil je meer weten over Beddelicious?

Vraag dan nu meer informatie op over Beddelicious om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.