Vandyck

Vandyck is bekend van onder andere de luxe dekbedovertrekken en luxe handdoeken.

Een echt familiebedrijf

Vandyck is een Nederlands bed- en badmodemerk. Het 100 jaar oude familiebedrijf is in 1923 opgericht door Cornelis van Dijk en wordt nu geleid door de derde en vierde generatie. Het merk is wereldwijd verkrijgbaar en toonaangevend met haar uitgebreide collectie beddengoed, badtextiel, dekbedden en kussens.

Vandyck sinds 1923

Vandyck behoeft eigenlijk weinig introductie. Dit is een ondernemend familiebedrijf pur sang met grote internationale bekendheid door wereldwijd aanwezig te zijn.
Het Nederlands bed- en badmodemerk is opgericht in 1923 door Cornelis van Dijk. Hij startte in Hilversum in een karakteristiek pakhuis vol huishoudtextiel. Inmiddels staat de derde en vierde generatie aan het roer.
De collectie behelst tegenwoordig: bedmode, badgoed, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en hoofdkussens.

Missie

Binnen de missie van Vandyck is een grote rol weggelegd voor kwaliteit.  Wereldwijd is Vandyck onderscheidend door intensieve productcontrole en een hoge kwaliteitsstandaard waarbij de gezondheid voor de mens en wereld altijd bovenaan staat. Gedegen onafhankelijke controle is daarbij onontbeerlijk. 

Brede collectie kwaliteits dekbedovertrekken

De aanschaf van een bed of matras vraagt de nodige aandacht. En dat is meer dan terecht. De aankleding van jouw bed met mooi bedtextiel is hierbij minstens zo belangrijk. Het maakt het allemaal nèt even af.
Een dekbedovertrek is heel persoonlijk. Uni zorgt voor rust, maar een opvallend streepje, grote ruit, romantisch bloemdessin, strak grafische print of die hele persoonlijke fotoprint zorgen net zo goed voor een mooie uitstraling.
In de Vandyck dekbedovertrekken collectie vind je een compleet arsenaal aan designs, kleuren en stoffen. Eén ding is hierbij altijd zeker: de dekbedovertrekken van Van dyck worden stuk voor stuk gemaakt van de allermooiste materialen, zoals katoen, katoensatijn en linnen. De materialen worden met grote zorg en onder strenge controle geselecteerd. Alle dekbedovertrekken uit de Vandyck collectie zijn bovendien voorzien van een instopstrook met flessenhals. Wel zo fijn om te weten.

Wat maakt handdoeken van Vandyck uniek?

Vandyck heeft verschillende kwaliteiten handdoeken in haar collectie. De bekendste is de Ranger collectie met washandjes en handdoeken in verschillende afmetingen en dessins. De Ranger staat bekend om de volle uitstraling met een zeer hoog absorptievermogen en de vele kleurmogelijkheden. De Ranger collectie wordt gemaakt van 100% Amerikaanse katoen. De Ranger heeft diverse mogelijkheden in maten en kleuren, maar ook in dessins. Zo is de Ranger leverbaar in een blok of streep dessin en natuurlijk ontbreken de effen doeken niet in deze uitgebreide collectie.

Naast het Ranger badtextiel programma heeft Vandijck de Prestige collectie, een 100% katoenen badgoed collectie in diverse hippe kleuren en dessins. Het Prestige badgoed is leverbaar in een effen kleur of met een effen handdoek met bijpassende streep border. 

Naast de Ranger en Prestige collectie heeft Vandyck nog meer kwaliteiten en dessins.

Wil je meer weten over Vandyck?

Vraag dan nu meer informatie op over Vandyck om meer te weten te komen over de mogelijkheden van dit merk.

Beddenspecialist De Vos Burchart heeft de modieuze collectie dekbedovertrekken, kussens en dekbedden  van Vandyck  in de winkel , leverbaar in , Schiedam om je slaapkamer een hele nieuwe look te geven.