Houten bedden

Houten bedden, voor elke stijl en wens!

Op zoek naar een massief houten bed? Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten hout, afwerkingen en modellen. Of je nu gaat voor een landelijke, moderne of klassieke look, wij hebben het perfecte bed voor jou.

Bij sommige modellen kun je zelfs het bed helemaal naar wens samenstellen, met keuze uit diverse hoofdborden, bedranden, kleuren, poten en poothoogtes. 

Helemaal van hout
Extra opbergruimte
Strak design

Matras en bodem voor het gestoffeerde ledikant

Een ledikant of bedframe is een voordelige keuze in vergelijking met een boxspring, maar houd er wel rekening mee dat je nog een lattenbodem en matras nodig hebt om een complete slaapoplossing te creëren. Ledikanten geven een ruimtelijke uitstraling aan je slaapkamer. Bij ons kun je jouw ledikant samenstellen in de afmeting en stofstructuren/kleuren die bij jouw persoonlijke stijl passen.

 

Benieuwd naar hoe je eigenlijk echt slaapt? Vraag de gratis SlaapID thuismeting aan!

Voordelen houten ledikanten

Er zijn verschillende voordelen aan het kiezen voor een houten bed. Ten eerste zijn houten bedden vaak duurzamer en steviger dan bedden gemaakt van andere materialen. Ze zijn ook makkelijker te onderhouden en kunnen meerdere jaren meegaan zonder dat ze hun uitstraling verliezen.

Een ander voordeel is dat houten bedden veelzijdig zijn en bij verschillende interieurstijlen passen. Er zijn verschillende soorten houten bedden beschikbaar, zoals massief houten bedden, boxsprings, seniorenbedden, enz. Zo is er voor iedereen wel een geschikt houten bed te vinden.

Daarnaast kan een houten bed geheel naar wens worden samengesteld en aangepast aan de afmetingen van de slaapkamer. Dit kan door het kiezen van een bepaalde kleur, afwerking, hoofdborden, bedranden enz. Hierdoor is een houten bed een perfecte aanvulling voor de slaapkamer.

Tot slot zijn houten bedden vaak milieuvriendelijker dan bedden gemaakt van andere materialen, vooral wanneer ze gemaakt zijn van FSC-gecertificeerd hout of ecologisch hout. Hierdoor is het een duurzame keuze.