Beddelicious

De Vos Burchart Schiedam

Beddelicious ontwikkelt bedden, boxsprings en matrassen die stuk voor stuk individueel op maat kunnen worden afgesteld. Een goed matras is net zo belangrijk als een goed bed. De matrassen van Beddelicious zijn high-end matrassen gebaseerd op het zogenaamde Blocks systeem. Dat betekent dat het matras is opgebouwd uit verschillende uitwisselbare matrasmodules. Bij de aankoop van zo’n matras staan het lichaam en slaapgedrag van de klant centraal. Hierop stemmen wij de optimale opbouw af. En mochten er in de loop van de tijd factoren veranderen, bijvoorbeeld door gewichtsverlies of zwangerschap, dan kunnen de modules heel simpel aan de nieuwe situatie worden aangepast. Hoe handig is dat?

Beddelicious past zich aan naar jouw wensen

Beddelicious

Blocks Matras

Beddelicious heeft het innovatieve Blocks System ontwikkeld. Blocks zijn losse matrasblokken die allemaal een eigen hardheid hebben. Dit is de basis voor het zelf samenstellen van het perfecte matras. Helemaal op maat, individueel instelbaar. De kern van het matras bestaat uit unieke Blocks modules die zich aanpassen aan de contouren van je eigen lichaam. Aan de binnenkant zitten B-Spring pocketveren met verschillende hardheden: er zijn brede en smalle varianten zodat ook dit product naadloos op het lichaam aansluit. Iedere Blocks module is verkrijgbaar in 5 hardheden extra zacht tot lekker stevig. En dat is best handig als je lichaam in een periode erg verandert door bijvoorbeeld gewichtsverlies of zwangerschap. Dan is het Beddelicious matras zo aan te passen dat je lichaam weer perfect matcht met je matras. Dit kan je zo vaak aanpassen als nodig is.

Beddelicious blockspring Beddelicious Blocks matrassen

Beddelicious Kussens

Ook de hoofdkussens van Beddelicious zijn alles behalve standaard. Elk kussen heeft een belangrijke functie en is gemaakt van 100% Naturel Vita Talaya latex. Extra bijzonder is dat de kussens uit deze collectie een verantwoord certificaat hebben: producten met het Cradle to Cradle certificaat lenen zich voor hergebruik voor een nieuw product of dienen als grondstof voor nieuwe producten. Deze kussens hebben zelfs een Gold-status!

Beddelicious heeft 3 modellen;

  1. Het Adjuzztable kussen doet precies wat jij wilt. Het kussen kan in maar liefst14 verschillende hoogtes worden ingesteld waardoor het kussen geschikt is voor iedereen en voor iedere juiste slaaphouding €199,-
  2. Het Ezzential kussen is een nek-ondersteunend kussen voorzien aan beide zijden van een nekrol. Beide kanten zijn te beslapen. Het kussen is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen en geschikt voor een rugslaper - en zijslaper €129,- 
  3. Het Pozzitional kussen heeft een basis in het onderste gedeelte met een verhoging van 1 cm in de vorm van een bolling (neksteun). Deze verhoging is gemaakt om de nek in zowel rug- als zijligging de juiste steun te geven. De basis is uitgevoerd in 3 uitvoeringen €179,- 

In hoogte verstelbaar

Bij bestaande nachtkastjes is de hoogte vaak net té hoog of té laag. De Beddelicious BedBoy is volledig in te stellen op de perfecte hoogte, verkrijgbaar in wit of zwart in model L en X €299

 

  

 

Beddelicious nachtkastjes

Hoogst persoonlijk

Momenteel wordt de Nederlandse markt overspoeld met matrassen die online kunnen worden besteld. Heel onpersoonlijk. Die opzet staat haaks tegenover de persoonlijke aanpak van Beddelicious. De aankoop van een Beddelicious matras of bed wordt voorafgegaan door het maken van een SlaapID. Dat betekent dat je na een bezoek aan een Beddenspecialist.nl naar huis gaat met een sensor en daarmee drie nachten slaapt. Die sensor meet onder andere hoe vaak je draait per nacht, wat je slaaphouding is en hoe het gesteld is met het klimaat in de slaapkamer. Daarna volgt in een intakegesprek ons advies voor een bedbodem, matras en kussen. En mocht het nodig zijn dan schakelen we zelfs een slaapfysiotherapeut in, om ook zijn visie in de uitkomst mee te nemen.

 meer over SLAAP ID

Wij maken matrassen op elke maat

In een land dat bekend staat om zijn bovengemiddeld lange mensen, is het aanbod aan bedden met afwijkende maten opvallend klein. Beddelicious is één van de weinige beddenproducten die gespecialiseerd is in bedden voor lange mensen. Wist je dat een persoon van 1.90 meter al een matras nodig heeft van 2.10 meter? En mensen boven de 1.90 meter hebben zelfs bedden nodig vanaf 2.30 meter. Die zijn nauwelijks te vinden. Best gek toch? Om zo goed mogelijk op de behoeften van mensen met bijzondere maten in te spelen, zijn wij een samenwerking aangegaan met Rob Bruintjes, voorzitter van de Stichting Lange Mensen Nederland. Hij is met een lengte van 2.21 meter ervaringsdeskundige bij uitstek. Zo heeft hij ooit in een ziekenhuisbedje gelegen van 2.10 meter en werd hij in een hotel getrakteerd op drie aan elkaar geschoven Queensizebedden! Zijn eigen bed is 2.40 meter lang. Ruim genoeg voor Rob. Hij doet er zelfs zijn yoga-oefeningen in!

Het Beddelicious plus- of minteken symboliseert de uitgebreide instelbaarheid en aanpasbaarheid van de producten. Alles ten behoeve van individueel slaapcomfort. Net iets harder of zachter, iets naar rechts of naar links, nèt iets omhoog of omlaag. Ietsjes lichter of zwaarder gevuld. Dit kan net het verschil maken tussen fit wakker worden of moe opstaan. 

Waarom Beddelicious?

• Instelbaarheid - omdat elk lichaam uniek gebouwd is, ontwikkelt Beddelicious producten die volledig instelbaar zijn op je eigen, specifieke lichaamskenmerken en slaapgedrag. Het Beddelicious product wordt vooraf zorgvuldig ingesteld op je eigen wensen. En zelfs achteraf als dat nodig is.
• Hygiëne - de matrassen en boxsprings van Beddelicious zijn voorzien van afneembare hoezen zodat ze gemakkelijk te reinigen zijn. De kwaliteit blijft ijzersterk, hoe vaak u ook reinigt.
• Design - de producten moeten er van buiten ook mooi uitzien. U bepaalt zelf dat droomuiterlijk door te kiezen uit stoffen, hoofd- en voetborden en pootjes