Leestijd:

Welk matras is goed voor mij

Heeft jouw huidige matras zijn beste tijd gehad? Is je postuur verandert of heb je pijnklachten? Wat de reden ook mag zijn, onze specialisten geven graag onafhankelijk advies zodat je elke ochtend weer fit wakker kunt worden.

Welk matras is goed voor mij?

Inhoudsopgave

Wij geven je vast wat handige tips

Fris op pad

Het is niet slim om een bed uit te proberen wanneer je de hele dag op pad bent geweest en een vermoeid lijf heeft. Dan ligt elk bed namelijk lekker. Ga fris en goed voorbereid op pad. Bekijk eerst thuis waar je nu op slaapt. Neem deze gegevens mee naar jouw beddenspecialist. Hij of zij zal samen met je kijken wat voor jouw persoonlijke situatie de beste slaapoplossing is.

Hard of zacht?

Een goede slaaphouding lukt alleen wanneer je een goed passend matras in combinatie met de juiste bedbodem heeft. Het bed moet naadloos aansluiten op jouw lichaam zodat het goed wordt ondersteund. Bij een te hard matras steunt hey lichaam te veel op de schouders en heupen. Bij een te zacht matras zak je juist te ver weg. Beide situaties zorgen ervoor dat het lijf in een verkeerde houding wordt gedwongen. Zo kunnen de spieren en wervelkolom nauwelijks ontspannen. De druk op het lichaam moet gelijkmatig worden verdeeld. Te veel druk op bijvoorbeeld de schouders of de heupen zorgen ervoor dat je te veel draait tijdens de slaap en daardoor ’s morgens minder fit en energiek opstaat. 

Kom erachter welk het matras het beste bij je past
Ontwerp je eigen droombed

Droom jij ook van het perfecte bed dat niet alleen super comfortabel is, maar ook helemaal past bij jouw eigen stijl? Bij onze beddenspecialist heb je nu de kans om je eigen droombed te ontwerpen!