BedAnalyse

Je bed staat misschien al jaren in je slaapkamer en functioneert nog prima. Maar is dat wel zo? Als je matras ouder dan 7 jaar is dan is het een goed idee om een slaapexpert naar je matras of bed te laten kijken.

Er gaat niets boven een goede nachtrust

Bij een passend matras voel je je fit, denk je scherp en sta je gelukkiger op. De basis voor een goede nachtrust is een comfortabel bed en het juiste matras. Het kan het verschil zijn tussen een herstellende nachtrust en slaap van slechte kwaliteit die resulteert in vermoeidheid en moeheid. Onderzoek toont aan dat slapen op een ongemakkelijk bed je tot wel een uur slaap kan beroven, maar de verslechtering kan zo geleidelijk en onzichtbaar zijn dat veel mensen er niet in slagen de verbinding te maken tussen een ongemakkelijk bed en een slechte nachtrust. Wij adviseren je graag en komen thuis langs om te onderzoeken of je matras nog wel bij je lichaam past. Dit doen wij door middel van een BedAnalyse.

Persoonlijke slaapsituatie

Beddenspecialist.nl kan met een vrijblijvende BedAnalyse bij u thuis uw slaapsituatie beoordelen. Uw Beddenspecialist brengt nauwkeurig uw slaapsituatie in kaart door te kijken naar hoe u ligt én waar u op ligt (bodem, matras en hoofdkussen). 

Maatwerk slaapoplossing 

Op deze klantgerichte manier stellen we met een persoonlijke, grondige check vast of uw bed van invloed is op de kwaliteit van uw nachtrust. U brengt er immers één derde van uw leven door. Samen kijken we naar de best passende oplossing voor ú om een optimale nachtrust te creëren. Maatwerk in optima forma!

Vrijblijvend

Wilt u ook vrijblijvend gebruikmaken van de gratis BedAnalyse? Vul het onderstaand formulier dan in. Wij nemen contact met u op om een afspraak aan huis te maken - wanneer het ú schikt. 

Bedanalyse aanvragen