BedAnalyse

Uw bed staat misschien al jaren in uw slaapkamer en functioneert nog prima. Toch is het wellicht een goed idee om eens een slaapexpert naar uw bed te laten kijken, door middel van een BedAnalyse. Ook kan het best zo zijn dat u de laatste tijd lichamelijke klachten heeft door het slapen?

Persoonlijke slaapsituatie

Beddenspecialist.nl kan met een vrijblijvende BedAnalyse bij u thuis uw slaapsituatie beoordelen. Uw Beddenspecialist brengt nauwkeurig uw slaapsituatie in kaart door te kijken naar hoe u ligt én waar u op ligt (bodem, matras en hoofdkussen). 

Maatwerk slaapoplossing 

Op deze klantgerichte manier stellen we met een persoonlijke, grondige check vast of uw bed van invloed is op de kwaliteit van uw nachtrust. U brengt er immers één derde van uw leven door. Samen kijken we naar de best passende oplossing voor ú om een optimale nachtrust te creëren. Maatwerk in optima forma!

Vrijblijvend

Wilt u ook vrijblijvend gebruikmaken van de gratis BedAnalyse? Vul het onderstaand formulier dan in. Wij nemen contact met u op om een afspraak aan huis te maken - wanneer het ú schikt. 

Bedanalyse aanvragen