Vandyck bedtextiel

Dekbedovertrek

Een dekbedovertrek is heel persoonlijk, een streep dessin, fotoprint of bloemen? In de Vandyck dekbedovertrekkencollectie vindt u een heel arsenaal van designs, kleuren en stoffen. Naast de Vandyck collectie bieden wij u de McGregor en VNDCK collectie. In onze online linnenstore vindt u de gehele collectie waar u op stijl of dessin kunt zoeken.
De dekbedovertrekken worden gemaakt van de mooiste materialen zoals katoen, katoensatijn en linnen. Alle dekbedovertrekken uit de Vandyck collectie zijn voorzien van een instopstrook met flessenhals.

Hoeslakens

Een goed hoeslaken is belangrijk voor zowel uw comfort als ter bescherming van uw matras. De hoeslakens van Vandyck zijn in diverse materialen en kleuren leverbaar; jersey stretch, katoen, percale of satijn. Elke materiaal heeft zijn specifieke kenmerken en zorgen voor een optimaal slaapcomfort. Ter bescherming van de matras en voor een goed vochthuishouden heeft Vandyck moltonhoeslakens in collectie. De (molton)hoeslakens zijn leverbaar voor matrassen en topmatrassen eventueel met split uitvoering.

Hoe zit het met jouw slaapkwaliteit?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!