Vandyck badtextiel

Koop Vandyck badtextiel online

Ga naar de webshop

Badtextiel

Vandyck heeft verschillende kwaliteiten handdoeken in haar collectie. De bekendste is de Ranger collectie met washandjes en handdoeken in verschillende afmetingen en dessins. De Ranger staat bekend om de volle uitstraling met hoog absorptievermogen en de vele kleuren mogelijkheden. De Ranger collectie wordt namelijk gemaakt van 100% Amerikaanse katoen. De Ranger heeft diverse mogelijkheden in maten en kleuren, maar ook in dessins. Zo is de Ranger leverbaar in een blok of streep dessin en natuurlijk ontbreken de effen doeken niet in deze uitgebreide collectie.

Naast het Ranger badgoedprogramma heeft Vandyck de Prestige collectie, een 100% katoenen badgoed collectie in diverse hippe kleuren en dessins. Het Prestige badgoed is leverbaar in een effen kleur of met een effen handdoek met bijpassende streep border. 

Naast de Ranger en Prestige collectie heeft Vandyck nog meer kwaliteiten en dessins. De uitgebreide collectie kunt u vinden in onze webshop

Badmatten

Voor de aankleding van uw badkamer of toilet kunt u ook bij Vandyck slagen. Naast de bekende Ranger collectie handdoeken zijn er bijpassende Ranger badmatten in diverse afmetingen leverbaar, zelfs toiletmatten met of zonder uitsparing.
Ook de andere collecties matten zijn leverbaar in een scala aan kleuren en dessins. De gehele collectie kunt u vinden in onze webshop

Badjassen

Naast de uitgebreiden badgoed collectie heeft het merk Vandyck een scala aan badjassen. Van luchtige zomerbadjassen tot fluweelzachte badjassen voor de winter, voor ieder seizoen is er een badjas te vinden. 
De badjassen zijn in verschillende kleuren en dessins leverbaar. Én zelfs badjassen met rits.
Van een elegante dames jas tot een chique heren jas, u kunt alle badjassen van Vandyck vinden in onze webshop.

Hoe zit het met jouw slaapkwaliteit?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!