Tempur bedbodems

Welke bodem past bij u?

Vraag kosteloos SlaapID aan

Tempur bodems

Een goede ondersteuning en comfort zijn belangrijk voor een goede nachtrust. Wellicht weet u dat een goede nachtrust essentieel is voor uw gezondheid en welzijn. Het is daarom belangrijk om te investeren in een goed slaapsysteem die uw lichaam kan bieden wat u nodig heeft. 
Tempur® heeft verschillende bodems van hoge kwaliteit in collectie, die u in combinatie met een Tempur® matras optimaal kunnen laten genieten van een heerlijk comfort en perfecte ondersteuning.

Alle Tempur® schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor de Tempur® matrassen en zijn zowel in vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar. Alle verstelbare bodems hebben een noodstroomvoorziening en resetfunctie. De Tempur® bodems kunnen in een ombouw geplaatst worden of vrijstaand in de ruimte (met of zonder hoofdbord).
Welke Tempur® bodem past het beste bij u? Vraag advies aan één van onze Tempur® dealers.

Premium Flex bodems

De Tempur® Premium Flex bedbodem is verdeelt in vier zones, waarbinnen de flexibele schotels hun verschillende mate van stevigheid hebben.

Premium Flex 500
De Premium Flex 500 is een niet-verstelbare bedbodem met een lichte, maar duurzame constructie om uw Tempur® matras te ondersteunen. Deze bodem is uit te bereiden met een massageset. 

Premium Flex 2000 - tweemotorig
De Premium Flex 2000 is voorzien van twee motoren die de rug- en beenzone kunnen verstellen met een draadloze afstandsbediening. Deze bodem is uit te bereiden met een massageset en/of LED strip.

Premium Flex 3000 - tweemotorig
De Premium Flex 3000 is voorzien van twee motoren die de rug- en beenzone kunnen verstellen met een draadloze afstandsbediening. De bodem heeft een onzichtbaar innovatief aandrijvingssysteem, welke is ingebouwd in de bodem. Deze bodem is uit te bereiden met een massageset en/of synchronisatie kabel.

Premium Flex 4000 - viermotorig
De Premium Flex 4000 is voorzien van vier motoren die de nek-, rug-, been- en voetenzone onafhankelijk van elkaar kunnen verstellen met een draadloze afstandsbediening. De bodem heeft standaard verlichting onder het bed. Deze bodem is uit te bereiden met een massageset en/of synchronisatie kabel.

Vlakke Premium Flex 500

 

Elektrisch Premium Flex 2000