SLP collection

SLP voor jong en oud

Als er één label is dat een brede doelgroep weet aan te spreken, is het SLP collection wel: van jong tot oud en tegelijkertijd betaalbaar voor iedereen.

Hoogwaardige Nederlands fabrikant met een goede prijs/kwaliteit verhouding

SLP collection

SLP collection

Voor liefhebbers in laag tot hoger segment is een groot aanbod in matrassen, boxsprings, lattenbodems, hoofdkussens en bedtextiel aanwezig. SLP is een bewezen sterke collectie van Beddenspecialist.nl.

De jarenlange opgebouwde kennis in materialen én technieken is moeiteloos doorgetrokken naar de hedendaagse eisen waaraan bedproducten moeten voldoen. Een opvallend kenmerk van SLP collection is de aantrekkelijk geprijsde collectie matrassen, boxsprings en lattenbodems. De collectie is diep en breed. Hiernaast is er een assortiment in hoofdkussens en bedtextiel.

De P van prijs is dus duidelijk een belangrijke pijler, maar tegelijkertijd staat bij SLP de kwaliteit voorop. SLP collection bewijst keer op keer dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Missie

De SLP collection staat voor degelijke, betrouwbare en hoogwaardige Hollandse producten, die voor een grote groep mensen - én in verschillende levensfases - binnen bereik liggen zónder hierbij aan kwaliteit in te boeten.

Kenmerken sterk huismerk SLP

• Uitstekende kwaliteit
• Puur Hollandse fabrikanten die staan voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid
• Aantrekkelijke prijzen - betaalbaar voor iedereen
• Collecties voor jong tot oud
• Zeer snelle levertijd
• Extra lengtematen (tot 240 cm.)
• Ruime keuze in stoffen en stofkleuren
• Totale aankleding slaapkamer

Family Boxspring

SLP collection brengt de Family Boxspring graag nog eens extra onder de aandacht. Deze boxspring is leverbaar in een vlakke of volledig elektrisch verstelbare boxspringcombinatie.
Extra fijn is dat de Family Boxspring volledig naar eigen wens en persoonlijke smaak is samen te stellen. U kiest uit: stofkleuren, kwaliteiten, sierpootjes, hoofdbord (ronde of rechte belijning) en bijpassend voetbord. Zeg het maar! En welke hardheid kiest u? De gestoffeerde pocketveermatras is er in maar liefst drie hardheden. Latex of liever een koudschuim topmatras? Het kan allemaal. Uw droombed is ineens heel dichtbij.

SLP boxsprings