FLIP je matras

Wacht niet langer:

Bestel FLIP

Iedereen is anders dus waarom je matras niet? Lig je toch niet helemaal perfect, verandert de ondergrond of misschien wel je lichaamsbouw? In één handomdraai past FLIP weer echt bij jou!

Ik pas echt bij jou!

FLIP

FLIP en klaar

Eén matras dat bestaat uit meerdere blokken, die ook nog eens keerbaar zijn. Je kunt deze blokken van FLIP harder of zachter maken door ze zelf te flippen. Omdat je FLIP op maat kunt instellen past hij echt bij iedereen!

Verkrijgbaar vanaf 21 juni 2019
FLIP is exclusief verkrijgbaar bij de winkels van Beddenspecialist.nl

MEER INFORMATIE

FLIP je matras

Je hebt een nieuw matras nodig, maar het aanbod is inmiddels zo groot dat kiezen een hele opgave is geworden. Want hoe weet je nu precies welk matras echt bij jou past? En geeft het jou dan ook de garantie op goed en lekker slaapcomfort? Een nieuw slaapmaatje vinden is simpelweg niet zo eenvoudig als het lijkt. Er is ten slotte maar één slaper zoals jij. En als iedereen anders is, waarom dan ook je matras niet? 

 

FLIP is toegankelijk, aantrekkelijk geprijsd en geschikt voor jong en oud. De opbouw van FLIP is door zijn blokken volledig aanpasbaar. Op die manier kun je ervoor zorgen dat FLIP echt bij jou past, onafhankelijk van je lichaamsbouw. Verandert er iets in jouw fysiek? Dan verandert FLIP gewoon met je mee!

Bestel direct

Is dat FLIP?

We willen de keuze van online bestellen of uitproberen in de winkel graag bij jou laten. Daarom is FLIP exclusief verkrijgbaar bij Beddenspecialist.nl en kun je daar ervaren hoe FLIP er nou echt uitziet. Toch liever die tijd in bed doorbrengen? Geen probleem, je kunt FLIP ook online bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat FLIP op het juiste moment, bij de juiste deur en op het juiste bed terechtkomt. FLIP test je per slot van rekening het beste in jouw eigen bed. Na het opbouwen van jouw FLIP matras kun je meteen lekker in slaap vallen. Dat is pas relaxed. 

Winkels

Volg op social media:

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!