Beddelicious (top)matrassen

Welk matras past bij u?

Vraag kosteloos SlaapID aan

Beddelicious Matrassen

BM100
De M100 matras heeft een kern van pocketveren, is voorzien van een jute drukverdeler en heeft een afdekking van comfortabel koudschuim. De matrashoes is afritsbaar en wasbaar op 40 graden Celsius. De totale hoogte is ca. 24 cm.

BM200
De M200 matras heeft een kern van pocketveren, is voorzien van een jute drukverdeler en heeft een afdekking van soepel latex. De matrashoes is afritsbaar en wasbaar op 40 graden Celsius. De totale hoogte is ca. 24 cm.

BM300
De M300 matras heeft een kern van 12 slags veren, is voorzien van een paardenharen drukverdeler en is afgedekt met een zeer comfortabel natuurlatex latex (3 cm). De matrashoes is voorzien van een border en handgrepen, is afritsbaar en wasbaar 40 graden Celsius. De totale hoogte is ca. 24 cm.

BML300
De ML300 matras heeft een volledige kern van latex en bestaat voor 60% uit natuurlatex. De matrashoes is standaard afgedekt met zuiver scheerwol, is afritsbaar en chemisch te reinigen. De totale hoogte is ca. 24 cm. 

Instelbare matrassen

De unieke M400 en M500 matrassen zijn voorzien van een kern met verwisselbare pocketveermodules. De verschillende zones in de matras kunnen zo in vier verschillende hardheden aangepast worden; soepel, medium, stevig en extra stevig. Elk deel kan worden aangepast, zodat er een comfortabele ondersteuning ontstaat voor uw specifieke kenmerken en wensen. Brede heupen, smalle taille of brede schouders, wij stellen de heup-, taille of schouderzone op maat aangepast in.
De M400 en M500 matrassen zijn ook achteraf aanpasbaar. Na de aankoop kan uw Beddenspecialist, indien gewenst, de matras nog één keer gratis aanpassen. Dit geeft u zekerheid 10 jaar lang veel slaapplezier op uw Beddelicious matras.

Blocks M400
De Blocks M400 matras heeft een kern van uitneembare en verwisselbare pocketveermodules en is voorzien van een 3D drukverdeler voor een goede ventilatie. De matras is heeft een verwisselbare afdeklaag van 7 cm. comfortabel en geprofileerde koudschuim. De matrashoes is voorzien van een border, is afritsbaar en wasbaar op 40 graden Celsius. De totale hoogte is ca. 25 cm. 

Blocks M500
De Blocks M500 matras heeft een kern van uitneembare en verwisselbare pocketveermodules en is voorzien van een 3D drukverdeler voor een goede ventilatie. De matras is heeft een verwisselbare afdeklaag van 7 cm. gezoneerde en geprofileerde natuurlatex. De matrashoes is voorzien van een border, is afritsbaar en wasbaar op 40 graden Celsius. De totale hoogte is ca. 25 cm.

Blocks M600
De Blocks M600 matras heeft een kern van uitneembare en verwisselbare pocketveermodules en is voorzien van een 3D drukverdeler voor een goede ventilatie. De matras is heeft een verwisselbare afdeklaag van 7 cm. is een combinatie van geperforeerd latex met elastisch en druk verlagend traagschuim. De matrashoes is standaard afgedekt met zuiver scheerwol, voorzien van een border, afritsbaar en chemisch te reinigen. De totale hoogte is ca. 25 cm.

Topmatrassen

BT1
De BT1 topmatras heeft een kern van geperforeerd latex. De afritsbare matrashoes is gemaakt van o.a. Tencel® en wordt standaard gevuld met anti-allergische klimaatvezel. De matrashoes is wasbaar op 40 °C. De totale hoogte is ca. 7 cm.

De topmatras is ook met split leverbaar en is te combineren met de Beddelicious matrassen.

 

 

BT2
De BT2 topmatras heeft een kern van gezoneerde natuurlatex. De afritsbare matrashoes is gemaakt van o.a. Tencel® en wordt standaard gevuld met anti-allergische klimaatvezel. De matrashoes is wasbaar op 40 °C. De totale hoogte is ca. 11 cm.

De topmatras is ook met split leverbaar en is te combineren met de Beddelicious matrassen.