Beddelicious (top)matrassen

Welk matras past bij mij?

Matraswijzer

Producten

FLIP matras | Beddelicious

€649,-
Meer info

Beddelicious Blocks BM400 | Beddelicious

vanaf   €1549,-
Meer info

Beddelicious Blocks BM500 | Beddelicious

vanaf   €1749,-
Meer info

Beddelicious Blocks Exclusive | Beddelicious

vanaf   €1949,-
Meer info

Beddelicious BM100 | Beddelicious

vanaf   €749,-
Meer info

Beddelicious BM200 | Beddelicious

vanaf   €949,-
Meer info

Beddelicious BT1 | Beddelicious

vanaf   €349,-
Meer info

Beddelicious BT2 | Beddelicious

vanaf   €599,-
Meer info

Beddelicious BM250 | Beddelicious

vanaf   €1149,-
Meer info

Beddelicious Matrassen

BM100
De BM100 matras heeft een kern van pocketveren, is voorzien van een jute drukverdeler en heeft een afdekking van comfortabel koudschuim. De matrashoes is afritsbaar en wasbaar op 40 graden Celsius. De totale hoogte is ca. 24 cm.

BM200
De BM200 matras heeft een kern van pocketveren, is voorzien van een jute drukverdeler en heeft een afdekking van soepel Pulse latex. De matrashoes is afritsbaar en wasbaar op 40 graden Celsius. De totale hoogte is ca. 24 cm.

BM250
De BM250 matras heeft een kern van ongeveer 300 B-spring pocketveren per m2 en is voorzien van een jute drukverdeler. De matras heeft een afdekking van 5 cm gezoneerde natuurlatex. De afritsbare matrashoes is gemaakt van o.a. Tencel® en wordt standaard gevuld met anti allergische klimaatvezel. De matrashoes is wasbaar op 40 °C. De totale hoogte is ca. 24 cm.

Instelbare matrassen

Blocks M400
De Blocks M400 matras heeft een kern van uitneembare en verwisselbare pocketveermodules en is voorzien van een 3D drukverdeler voor een goede ventilatie. De matras is heeft een verwisselbare afdeklaag van 7 cm. comfortabel en geprofileerde koudschuim. De matrashoes is voorzien van een border, is afritsbaar en wasbaar op 40 graden Celsius. De totale hoogte is ca. 25 cm. 

Blocks M500
De Blocks M500 matras heeft een kern van uitneembare en verwisselbare pocketveermodules en is voorzien van een 3D drukverdeler voor een goede ventilatie. De matras is heeft een verwisselbare afdeklaag van 7 cm. gezoneerde en geprofileerde natuurlatex. De matrashoes is voorzien van een border, is afritsbaar en wasbaar op 40 graden Celsius. De totale hoogte is ca. 25 cm.

Blocks Exclusive
De Blocks Exclusive matras heeft een instelbare kern van verwisselbare B-Spring pocketveer modules en is voorzien van een 3D drukverdeler. De matras heeft een afdekking van 10 cm geperforeerde Pulse latex. De afritsbare matrashoes heeft een border en is gemaakt van o.a. Tencel®. De hoes heeft een afritsbaar bovenblad en wordt standaard gevuld met scheerwol. De matrashoes is chemisch te reinigen. De totale hoogte is ca. 28 cm.

Topmatrassen

BT1
De BT1 topmatras heeft een kern van geperforeerd latex. De afritsbare matrashoes is gemaakt van o.a. Tencel® en wordt standaard gevuld met anti-allergische klimaatvezel. De matrashoes is wasbaar op 40 °C. De totale hoogte is ca. 7 cm. De topmatras is ook met split leverbaar en is te combineren met de Beddelicious matrassen.

BT2
De BT2 topmatras heeft een kern van gezoneerde natuurlatex. De afritsbare matrashoes is gemaakt van o.a. Tencel® en wordt standaard gevuld met anti-allergische klimaatvezel. De matrashoes is wasbaar op 40 °C. De totale hoogte is ca. 11 cm. De topmatras is ook met split leverbaar en is te combineren met de Beddelicious matrassen.

Hoe zit het met jouw slaapkwaliteit?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!