Jouw bed, jouw stijl!

Unieke wisselbare boxspringhoes Beddelicious Edit

Eén bed, oneindig veel stijlen! Hoe het bed er uit ziet is minstens net zo belangrijk bij aankoop als het slaapcomfort. We vinden het fijn als de stijl in de slaapkamer past bij onze smaak.

Beddelicious werkt samen met interieurblogger Theo-Bert Pot

Dat stijl alles is weet ook interieurblogger Theo-Bert Pot als geen ander. Het liefst verandert hij elke week z'n inrichting! In samenwerking met Theo-Bert Pot is deze EDIT hoes ontwikkeld. Een wisselbare hoes die je over zowel je hoofdbord als je boxspring kan trekken. En ben je na een tijdje de print of de kleur zat? In de Beddelicious stoffencollectie is er keuze uit wel meer dan 1000 stoffen. Voor iedere smaak is er wat wils en je hoeft dus niet meer op veilig te spelen door een grijs bed aan te kopen. Kies gerust voor een hippe print! Je hebt de hoes zo weer gewisseld, je bed heeft een nieuwe look en de slaapkamer is weer trendproof.

Actie
Tijdelijk krijg je bij een Limited Edition hoes een gratis unihoes (stofgroep 1) gratis erbij!


De EDIT limited edition is voor een beperkte periode beschikbaar en alleen verkrijgbaar bij of via de winkels van Beddenspecialist.nl.

Meer producten van Beddelicious

             Je stijl verandert, je EDIT boxspring verandert met je mee. 

Over Beddelicious

’s Nachts komt de wereld tot rust. Even stilte en ontspanning. Heerlijk slapen om alle ervaringen van de dag te verwerken. Heerlijk slapen om fris en uitgerust weer aan een nieuwe dag te beginnen. Tijdens de nacht wordt de batterij opgeladen. Tenminste, als u een bed heeft dat op het lijf is geschreven.

Een fiets kan volledig naar wens worden uitgevoerd. Verschillende framehoogtes, stuur en zadel zijn instelbaar, met of zonder fietstassen, wel of niet elektrisch; de opties zijn enorm. En dat voor een product wat veel minder intensief wordt gebruikt dan een bed.

 

Beddelicious zorgt voor slaapoplossingen op maat, comfort dat u zelf wenst en welke achteraf nog is aan te passen.
Een vernieuwend concept waarbij een bed volledig naar uw  lichaam is in te stellen en waar een fraaie vormgeving vanzelfsprekend is.

Inmiddels bestaat Beddelicious uit een uitgebreide lijn van in Nederland geproduceerde producten voor de slaapkamer. Allen instelbaar, aanpasbaar en naar eigen wens en smaak samen te stellen.
Heerlijke – delicious – bedden tegen een aantrekkelijke prijs, dat is ons uitgangspunt.

Wie is interieurblogger Theo-Bert Pot?

Theo-Bert Pot (32) woont samen met partner Jelle van de Schoor (interieur architect en heeft zijn eigen ontwerpstudio Form Makers) in Den Haag. Sinds 2011 is hij co-owner/founder van grafisch ontwerpstudio Pot & van der Velden.

Elke dag word ik geïnspireerd door wat ik om heen zie. Ik viel meteen voor de EDIT hoezen van Beddelicious.

Theo-Bert Pot, interieurblogger TheNiceStuffCollector

Hi, it's me! The Nice Stuff Collector, de naam zegt meteen wie ik ben. Een echte verzamelaar, ik hou van mooie dingen in de vorm van boeken, vazen, vriendschap, meubels, lekker eten, servies, fotografie, grafische prints, familie en nog veel meer.

Elke dag word ik geïnspireerd door wat ik om heen zie. Ik viel meteen voor de EDIT hoezen van Beddelicious. Nu kan ik de stijl van m'n bed net zo vaak aanpassen als de kleuren op de muur. Ik zie veel inspiratie om me heen en ben dol op het veranderen van m'n huis. Ik word vooral heel blij van deze kleurrijke print die ik samen met Beddelicious heb ontwikkeld. De kleuren en de print passen perfect bij mijn interieur, en als ik het weer zat ben kies ik gewoon een andere print of kleurtje uit. 

Stijl is voor mij belangrijk, ook in de slaapkamer. Het bed is eigenlijk nooit een item dat er anders uitziet. Ik koos voorheen uit veilgheid gewoon voor grijs, dat verveelt in ieder geval nooit. Dit is nu veranderd, sinds ik het bed van Beddelicious heb kan ik met de EDIT hoezen zo vaak van stijl veranderen als ik maar wil, #eengrijsbedkopenhoeftnietmeer. Ik ben daar zo blij mee dat ik er zelfs een hashtag van gemaakt heb ;-) Hoe tof is dat! 

Wil je meer inspiratie op doen neem dan een kijkje op mijn Instagram of die van Beddelicious . Hier kan je ook 'behind the scenes' filmpjes vinden van de fotoshoot die bij mij thuis gehouden is voor de EDIT. Dat was echt een topdag! Owja, ik ga op mijn verjaardag een leuke winactie doen, hou mijn Instagram feed in de gaten!

Behind the scenes

Een kijkje achter de schermen bij Theo-Bert en de crew.

'Tijdens de dag van de fotoshoot was het zo leuk, we hebben ontzettend veel lol gehad. Kijk je mee?'

Actievoorwaarden Edit gratis uni hoes

 - Looptijd is van 1 april t/m 31 december 2019

- Alleen geldig in combinatie met de Edit Limited Edition hoes

- 2e hoes is alleen geldig op stof uit stofgroep 1

- 2hoes moet samen met de bestelling van de Edit worden besteld

 

- Actie is niet om te zetten in contant geld

- Actie is niet geldig met andere acties

- Actie geldt niet op reeds bestelde artikelen