Beddelicious hoofdkussens en dekbedden

Kussen of dekbed proberen?

Ga naar een van onze winkels

De hoofdkussens en dekbedden collectie van Beddelicious zijn gemaakt van de mooiste materialen en de Pozzitional is zelfs individudeel aanpasbaar. Zo bepaalt u uw eigen comfort in uw hoofdkussen en dekbed. Binnen de Beddelicious hoofdkussen en dekbedden collectie kunt u kiezen uit drie verschillende typen namelijk de Ezzential, Pozzitional of de Adjuzztable.

Beddelicious hoofdkussens

3 unieke hoofdkussens
De Beddelicious hoofdkussens zijn ontwikkeld voor het allerfijnste slaapcomfort. De hoofdkussens zijn gemaakt van 100% Natural Vita Talalay Latex, wat zorgt voor een optimale ventilatie door de ronde, open celstructuur en is daarnaast hypoallergeen.
De hoofdkussens worden verpakt in een multifunctionele en luxe draagtas. Want éénmaal gelegen op een Beddelicious hoofdkussen, gaat deze overal mee naar toe!

Ezzential
Het Ezzential hoofdkussen heeft een soepele kern 100% Natural Vita Talalay Latex en is aan beide zijde voorzien van een in hoogte variabele neksteun. Het hoofdkussen is in 3 verschillende hoogtes verkrijgbaar; 7, 9 en 11 cm.
Het hoofdkussen is geschikt voor zowel rug- als zijslapers. 
De afritsbare kussenhoes is aan de bovenzijde gemaakt van 100% Tencel® en is wasbaar op 40 graden Celsius.

Pozzitional
Het Pozzitional hoofdkussen heeft een voorgevormde kern van 100% Natural Vita Talalay Latex, waardoor het hoofdkussen geschikt is voor rug- en zijslapers. Het hoofdkussen heeft verhoogde zijkanten en een laag middensegment van soepel latex, waardoor uw hoofd in een juiste positie komt te liggen. Het hoofdkussen is in 3 verschillende hoogtes verkrijgbaar; 7, 9 en 11 cm. De afritsbare kussenhoes is aan de bovenzijde gemaakt van 100% Tencel® en is wasbaar op 40 graden Celsius.

Adjuzztable
Het instelbare Adjuzztabele hoofdkussen heeft een voorgevormde kern bestaande uit drie lagen van 100% Natural Vita Talalay Latex. Het hoofdkussen is in diverse variaties samen te stellen, ook achteraf. Het hoofdkussen is door de 3 losse lagen voor iedere slaaphouding geschikt. Het hoofdkussen is hierdoor in een gevarieerde hoogte verkrijgbaar; 7,5 tot 14 cm. 
De afritsbare kussenhoes is aan de bovenzijde gemaakt van 100% Tencel® en is wasbaar op 40 graden Celsius.

Beddelicious Buddy

Met de Beddelicious Buddy kussenrol kunt u uw slaaphouding verbeteren.  Door de verbeterde slaaphouding kunt u ’s nachts beter uitrusten en is het mogelijk dat fysieke klachten verminderd worden, doordat uw lichaam beter recupereert tijdens de nachtrust.

Beddelicious dekbedden

Ezzential dekbed 
Het comfortabele Ezzential dekbed is gevuld met 90% eendendons. Het dekbed is leverbaar in een enkele (warmteklasse 2) en in een vier-seizoenen (warmteklasse 3 + 4) variant. De tijk is een dichtgeweven doek van 100% katoen. Het totale dekbed kan in de wasmachine gewassen worden op 60 °C. 
De Ezzential is een mooi dekbed welke leverbaar is in de afmetingen 140x220 en 240x220.

Pozzitional dekbed
Het ideale Pozzitional dekbed is gevuld met 90% ganzendons. Het dekbed is leverbaar in een enkele (warmteklasse 1, 2, 3 of 4) en in een vier-seizoenen (warmteklasse 3 + 4) variant. De tijk is een dichtgeweven doek van 100% katoen. Het totale dekbed kan in de wasmachine gewassen worden op 60 °C. 
De Pozzitional is een in de voetenzone naar wens aanpasbaar dekbed, welke leverbaar is in de afmetingen 140x200, 140x220, 200x200, 240x200 en 240x220.

 

 

Adjuzztable dekbed
Het aanpasbare Adjuzztable dekbed is gevuld met 90% ganzendons. Het dekbed is leverbaar in een enkele (warmteklasse 1, 2, 3 of 4) en in een vier-seizoenen (warmteklasse 3 + 4) variant. De tijk is een dichtgeweven en soepel doek van 100% katoen. Het totale dekbed kan in de wasmachine gewassen worden op 60 °C. 
De Adjuzztable is een volledig naar wens aanpasbaar dekbed, welke leverbaar is in de afmetingen 140x200, 140x220, 200x200, 240x200 en 240x220.