Beddelicious

Beddelicious ontwikkelt bedden, boxsprings en matrassen die stuk voor stuk individueel op maat kunnen worden afgesteld. De matrassen van Beddelicious zijn gebaseerd op het Blocks systeem. Dat betekent dat het matras is opgebouwd uit verschillende uitwisselbare matrasmodules.

Bij de aankoop van zo’n matras staan het lichaam en slaapgedrag van de klant centraal. Hierop stemmen wij de optimale opbouw af. En mochten er in de loop van de tijd factoren veranderen, bijvoorbeeld door gewichtsverlies of zwangerschap, dan kunnen de modules heel simpel aan de nieuwe situatie worden aangepast. Hoe handig is dat?

Sleep Good, Feel Good

Beddelicious

picture alt tag

Blocks Matras

Beddelicious heeft het innovatieve Blocks Systeem ontwikkeld. Blocks zijn losse matrasblokken met ieder een eigen hardheid. Helemaal op maat en invididueel instelbaar, dat is waar het om draait. 

Slapen is waar ik naar verlang,
maar ik ben te lang..

In een land dat bekend staat om zijn lange mensen, is het aanbod aan bedden met afwijkende maten opvallend klein. Beddelicious is één van de weinige beddenproducten die gespecialiseerd is in bedden voor lange mensen. Wist je dat een persoon van 1.90 meter al een matras nodig heeft van 2.10 meter? En mensen boven de 1.90 meter zelfs bedden vanaf 2.30 meter. Die zijn nauwelijks te vinden. Best gek toch? Om zo goed mogelijk op de behoeften van mensen met bijzondere maten in te spelen, zijn wij een samenwerking aangegaan met Rob Bruintjes, voorzitter van de Stichting Lange Mensen Nederland. 

Stof, wat ben je fijn!

De Beddelicious stoffen kenmerken zich door een rijkbed aan kleuren en materialen. Zo ontstaat er telkens weer een nieuwe look en kun je jouw boxspring helemaal naar eigen stijl aanpassen. Ook voor kussens en dekbedden worden bij Beddelicious de fijnste stoffen gebruikt. Natural Vita Talalay Latex, Tencel, Katoen en nog veel meer. De ruime keuze in stoffen en kleuren, hoofdborden, pootjes en andere accessoires zorgen er voor dat je het bed van jouw dromen zelf kunt bepalen. Alles om ervoor de zorgen dat jij 's avonds heerlijk slaapt!

- Het is echt Beddelicious - 

  • Instelbaarheid: Omdat ieder mens uniek is, ontwikkelt Beddelicious diverse producten die volledig instelbaar zijn op jouw specifieke lichaamskenmerken. 
  • Hygiëne: Vrijwel alle matrassen en boxsprings zijn voorzien van afneembare hoezen, welke reinigbaar zijn. Zo blijft jouw bed altijd fris en schoon, extra goed wanneer je last hebt van allergieën.
  • Vormgeving: De Beddelicious boxsprings en bedmodellen zijn helemaal naar jouw individuele smaak samen te stellen.