Auping matrassen

AUPING actie

Lees meer

​Het geheim van een goede en gezonde nachtrust

Auping AVS matrassen

Hoe comfortabel een matras ook is, u wisselt toch regelmatig van houding. Beweging in uw slaap is belangrijk en komt ten goede van de gewrichten en de bloedcirculatie. De AVS (Actieve Ventilatie en Support) matrassen van Auping maakt dat mogelijk. De speciale innovatieve DPPS®-pocketveer in de matras biedt u een betere drukverdeling bij het liggen. De DPPS®-veren zijn niet alleen een garantie voor een goede rusthouding, maar zorgt ervoor dat u gemakkelijk kan omdraaien tijdens uw slaap.

DPPS® staat voor Dynamic Progressive Pocket Spring. Deze veren zijn anders opgebouwd dan de traditionele pocketveer. De unieke, asymmetrische vorm zorgt voor een betere drukverdeling bij het liggen. Dankzij het zachte bovendeel van de veer ligt u eerder stil na het draaien. Het ondersteunende middendeel geeft betere ondersteuning aan uw schouders en heupen. En de stevige onderlaag zorgt dat u minder wegzakt bij het zitten en draaien. Bovendien zorgt DPPS® vering ervoor dat de matras soepel meebuigt met de spiraalbodem.

U heeft keuze uit verschillende matrassen met DPPS®-pocketveren.

Auping matras tijken

De matrassen hebben een uitstekende vochttransport door het gebruik van materialen met een openstructuur. Naast het ventilerende materiaal in de AVS matras, zorgt de matras tijk voor meer hygiëne en gebruiksgemakken.
De Auping Cresto, Maestro en Vivo matras zijn standaard voorzien van een afritsbare matras tijk. De Inizio en Adagio kunnen tegen meerprijs geleverd worden met een afritsbare matras tijk. U kunt de tijk wassen of chemisch reinigen, wat weer zorgt voor die frisheid in uw slaapkamer. 
Bij de Cresto, Maestro en Vivo matras heeft u keuze uit een Cool of Warm tijk, een keuze die u kunt maken passend bij uw persoonlijke behoeften.

Naast de verschillende matras tijken kan een Auping matras ook gestoffeerd worden, passend bij uw Auping boxspring of zelfs spiraalbodem. Er is keus uit een groot scala van stoffen, materialen en kleuren. 

Wilt u een gestoffeerd matras, passend bij uw Auping boxspring of spiraalbodem?
Of wenst u een 2 persoonsmatras met verschillende stevigheden in één hoes?
Of wilt u graag een topper bij uw matras?

Vraag in de winkel naar de vele mogelijkheden.

Auping matrassen

Auping Inizio matras
De Inizio matras is voorzien van 3 comfortzones en heeft een hoogte van 18 cm. De unieke DPPS® pocketveren vormen de kern en deze veren zorgen voor de juiste ondersteuning bij liggen, draaien en zitten. De latex afdeklaag zorgt voor de aangename ligging. De Inizio matras is leverbaar in soft, medium, firm en extra firm.

Auping Cresto matras
De Cresto matras is voorzien van 5 comfortzones en heeft een hoogte van 20 cm. De kern bestaat uit 12 cm DPPS® pocketveren met een flexibele schouderzone. De Cresto matras geeft u een perfect ligcomfort door de Pura latex afdeklaag, waardoor deze matras zich zeer goed aansluit aan uw contouren. De afneembare tijk biedt u de mogelijkheid om uw matras schoon en hygiënisch te houden. De afneembare tijk is leverbaar in een Breeze of Nature variant. De Cresto matras is leverbaar in soft, medium, firm en extra firm.

Auping Maestro matras
De Maestro matras is voorzien van 5 comfortzones en heeft een hoogte van 22 cm. Het gebruik van een visco elastisch schuim in de schouderzone van de DPPS® pocketverenkern zorgt voor een zeer flexibel gedeelte voor uw schouder. De unieke DPPS® pocketveren van 14 cm vormen de kern met hier bovenop een zeer elastische afdeklaag van Pura latex. De afneembare tijk biedt u de mogelijkheid om uw matras schoon en hygiënisch te houden en is leverbaar in een Breeze of Nature variant. De Maestro staat reeds jarenlang bekend als één van de beste en meest comfortabele Auping matras is leverbaar in soft, medium, firm en extra firm.

Auping Vivo matras
De Vivo matras is voorzien van 5 comfortzones en heeft een hoogte van 24 cm. De DPPS® pocketveren van 14 cm kunnen worden afgedekt met een Pura latex of Visco Activ schuim wat zorgt voor een passend comfort. De extra flexibele schouder- en heupzone, dankzij het gebruik van een visco elastisch schuim in respectievelijk de verenkern en comfortlaag, zorgen voor een optimale aansluiting op uw lichaam. De afneembare tijk biedt u de mogelijkheid om uw matras schoon en hygiënisch te houden en is leverbaar in een Breeze of Nature variant. De top in Auping comfort is leverbaar in soft, medium, firm en extra firm.

 

Auping topmatrassen

Auping topper Comfort
Topper Comfort heeft een kern van HR schuim en heeft ca. een hoogte van 7 cm. De Comfort topper is leverbaar in diverse afmetingen evenals met split.

Auping topper Deluxe
Topper Deluxe heeft een kern van Perfo latex wat een heerlijk comfort biedt. De hoogte is ca. 8 cm. De topper Deluxe heeft een afneembare en wasbare tijk en is leverbaar in diverse afmetingen en als splittopper.

Auping topper Prestige Rich
Topper Prestige Rich heeft een kern van soepel Pura latex wat een heerlijke souplesse geeft aan uw slaapcomfort. De hoogte van de Prestige Rich is ca. 10 cm en heeft een afneembare en wasbare tijk. De topper en is leverbaar in diverse afmetingen en als splittopper.

Auping topper Prestige Natural
Topper Prestige Natural heeft evenals de Prestige Rich een kern van Pura latex. Alleen heeft de Prestige Natural een stevige Pura latex vulling wat een wat steviger comfort biedt dan de Prestige Rich. De topper heeft een hoogte van ca. 10 cm en heeft een afneembare en wasbare tijk. De topper en is leverbaar in diverse afmetingen en als splittopper.

Auping topper Prestige Visco
Topper Prestige Visco heeft een kern van visco elastich schuim gecombineerd met HR schuim, wat een drukverlagend effect biedt aan uw slaapcomfort.
De Prestige Visco heeft een hoogte van ca. 10 cm. De topper Prestige Visco heeft een afneembare en wasbare tijk en is leverbaar in diverse afmetingen en als splittopper.