Auping Spiraalbodems

Bekijk de AUPING

collectie

Auping spiraalbodems

De unieke eigenschappen van een spiraalbodem komen goed tot hun recht in combinatie met een Auping matras. Op het gebied van ondersteuning, verstelbaarheid en ventilatie vullen matras en bodem elkaar prima aan. Tevens is de spiraalbodem te gebruiken als inlegbodem voor de diverse bedmodellen en ledikanten.
De eigenschappen van de Auping spiraalbodem op het gebied van hygiëne en ondersteuning zijn nog steeds onovertroffen. Een spiraalbodem geeft ondersteuning op elke centimeter; hoe dieper de spiraalbodem wordt ingedrukt, hoe groter de tegendruk. Hoe je ook slaapt en welke lichaamsvorm je hebt, je ligt altijd perfect op de vernieuwde spiraalbodems van Auping.
Wij nodigen u uit om kennis te maken met deze persoonlijke vorm van slapen.

Verstelbaarheid

Het assortiment van spiraalbodems zijn verkrijgbaar in 5 uitvoeringen. Naast de vlakke bodem of- hand verstelbare heeft u keuze in verstelbare bodems: deels of geheel elektrisch verstelbare variant. Tevens is de spiraalbodem te gebruiken als inlegbodem voor de diverse Auping bedmodellen en ledikanten, maar ook zelfstandig op poten.

De verschillende verstellingen van de spiraalbodem zijn te bedienen met een eenvoudige handset.

* Alle elektrisch verstelbare uitvoeringen worden standaard geleverd met een radio grafische afstandsbediening waarmee u uw bed draadloos kunt verstellen..