Auping Spiraalbodems

Bekijk de AUPING

collectie

Auping spiraalbodem

Een spiraalbodem bestaat uit gevlochten staal, waardoor het een fijne open structuur heeft. Hierdoor ventileert deze extra goed. Dit geeft je lucht. Onze elektrisch verstelbare bodems zijn “Smart”. Hierbij geniet je van smart functies zoals de anti-snurkfunctie en een slimme wekker. Auping is een specialist op het gebied van spiraalbodems. Alle Auping bedbodems zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en geschikt voor alle bedden en boxsprings.

Auping Original samenstellen

De Original boxspring is naar wens samen te stellen door de ruime keus in hoofd- en voetborden, in verschillende maten en stijlen. Daarnaast is er keus uit een scala aan hoogwaardige comfortabele stoffen. 
Het comfort van de Original boxspring kan verrijkt worden met Auping verstelbaarheid tot negen verschillende posities. Verstelbaarheid geeft u niet alleen tijdens de slaap, maar ook tijdens ontspanning de juiste ondersteuning.
De elektrische Auping boxsprings worden standaard uitgevoerd met een draadloze (RF) handbediening, waarbij de bodems gelijktijdig of afhankelijk van elkaar versteld kunnen worden.

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!