Auping Boxsprings

Bekijk de AUPING

collectie

Auping Original boxspring

De Original boxspring van Auping, een samenspel van spiraalbodem, boxspring en matras. Deze drie items zorgen voor een goede ventilatie en ondersteuning. De Original boxspring is voorzien van het unieke AVS®-systeem, dat staat voor Actieve Ventilatie en Support. Deze Auping boxspring biedt niet alleen een uitstekende nachtrust, maar ook een stijlvolle slaapervaring. 

Auping AVS-systeem

De perfectie van Auping is terug te vinden in de Active Ventilatie Support (AVS®); de basis van alle Auping bedden. Auping is de enige leverancier die een spiraalbodem verwerkt in haar boxsprings. 
De spiraalbodems zijn gemaakt van spiraalvormige staaldraden die opgespannen zijn in een stalen frame, hebben een 80% open structuur voor goede ventilatie en zorgen voor een goede ondersteuning. Door de combinatie met pocketveren ontstaat een sterk, maar verend oppervlak dat het lichaam gelijkmatig ondersteunt. Dit draagt bij aan de verbetering van de slaap en zorgt voor fris wakker worden. 

Auping Original samenstellen

De Original boxspring is naar wens samen te stellen door de ruime keus in hoofd- en voetborden, in verschillende maten en stijlen. Daarnaast is er keus uit een scala aan hoogwaardige comfortabele stoffen. 
Het comfort van de Original boxspring kan verrijkt worden met Auping verstelbaarheid tot negen verschillende posities. Verstelbaarheid geeft u niet alleen tijdens de slaap, maar ook tijdens ontspanning de juiste ondersteuning.
De elektrische Auping boxsprings worden standaard uitgevoerd met een draadloze (RF) handbediening, waarbij de bodems gelijktijdig of afhankelijk van elkaar versteld kunnen worden.

Mis niets met onze nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang 5 euro korting bij je volgende webshop bestelling! Je ontvangt uitsluitend bericht als we iets relevants voor je hebben. Uitschrijven is eenvoudig en kan altijd.

Schrijf je hier in!
; ;