Auping Boxsprings

Bekijk de Auping collectie in de winkel!

Auping boxsprings

De Original boxspring van Auping, een samenspel van spiraalbodem, boxspring en matras. Deze drie items zorgen voor een goede ventilatie en ondersteuning. De Auping boxsprings bieden niet alleen een uitstekende nachtrust, maar ook een stijlvolle slaapervaring. De elektrische Auping boxsprings worden standaard uitgevoerd met een draadloze (RF) handbediening, waarbij de bodems gelijktijdig of afhankelijk van elkaar versteld kunnen worden.

Auping boxspring bodems

De perfectie van Auping is terug te vinden in de Active Ventilatie Support (AVS®); de basis van alle Auping bedden. Auping is een van de weinige leveranciers die een spiraalbodem verwerkt in haar boxsprings. De spiraalbodems zijn gemaakt van spiraalvormige staaldraden die opgespannen zijn in een stalen frame, hebben een 80% open structuur voor goede ventilatie en zorgen voor een goede ondersteuning. Door de combinatie met pocketveren ontstaat een sterk, maar verend oppervlak dat het lichaam gelijkmatig ondersteunt. Dit draagt bij aan de verbetering van de slaap en zorgt voor fris wakker worden. 

Mood image for product

Auping Original

De Original boxspring is naar wens samen te stellen door de ruime keus in hoofd- en voetborden, in verschillende maten en stijlen. Daarnaast is er keus uit een scala aan hoogwaardige comfortabele stoffen. De Original boxspring onderscheidt zich in design door een zwevende look doordat Auping de poten slim wat naar binnen heeft geplaatst.
Het comfort van de Original boxspring kan verrijkt worden met Auping verstelbaarheid tot negen verschillende posities. Verstelbaarheid geeft jou niet alleen tijdens de slaap, maar ook tijdens ontspanning de juiste ondersteuning.

Mood image for product
Mood image for product
Mood image for product

Auping Criade

De Auping Criade boxspring is een echte design boxspring. In het oog springt het stalen onderframe dat is toegevoegd aan deze boxspring. Door de ruime keuze in eigentijdse hoofdborden, stoffen en frame kleuren kan deze boxspring volledig naar wens op elkaar afgestemd worden.

Mood image for product

Auping Tone

De Auping Tone boxspring is dé actieboxspring van Auping. Een Auping bed voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bij deze boxspring krijg je standaard bijbehorende matrassen, een topper en een hoofdbord. Ook kan je zelf de stofkleur naar wens kiezen en de poten daarop aanpassen in de gewenste kleur.

De Tone boxspring kan alleen in een vlakke uitvoering geleverd worden. En is leverbaar in de maten 160/180x200/210 cm.

Mood image for product
Mood image for product
Mood image for product

Auping Kiruna

De Kiruna boxspring is de meest luxe boxspring van Auping. Hij blinkt uit in design en het gebruik van natuurlijke materialen. Je kunt kiezen uit twee typen matrassen en twee typen toppers. Uniek is de mogelijkheid om te kiezen voor een paardenhaar topper of een wollen topper. Zo krijg je een echt natuurlijk slaapcomfort.

Hoe zit het met jouw slaapkwaliteit?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!