Auping bedmodellen

Bekijk de Auping collectie in de winkel!

Mood image for product

​Auping Auronde

De Auping Auronde is een eigentijdse klassieker die synoniem staat voor duurzame kwaliteit en tijdloos design. De unieke vorm waar in 1973 het succesverhaal mee begon dankzij de ontwerper Frans de la Haye. En door nieuwe toepassingen op het gebied van kwaliteit en comfort, is de Auronde nog steeds het meest succesvolle model van Auping.

De Auronde is op alle mogelijke manieren aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit fraaie beits en vollak kleuren en drie verschillende hoogtes. En dankzij diverse functionele en stijlvolle accessoires creëert u in een handomdraai uw eigen Auronde. Met een Auping spiraalbodem en matras, die beide zijn voorzien van het onovertroffen AVS concept, zo maakt u uw Auronde bed pas echt compleet.

Mood image for product
Mood image for product
Mood image for product

Auping Essential

De Auping Essential, de aluminium omranding en een hoofdbord van hout of stof geeft het bed een heldere vormgeving. De ranke belijning, het licht gebogen hoofdbord en de licht gebogen poten geven invulling aan de nieuwe essentie van slapen. De Essential kan moeiteloos worden gecombineerd met de Auping spiraalbodems.
De kleurkeuze bepaald uw stijl. 

De Essential is beschikbaar in verschillende kleuren en kan worden uitgebreid met bijbehorende bedtafeltjes. De Essential is leverbaar in 2 hoogtes.

Mood image for product

Auping Original

De Auping Original is het nieuwe model van Auping, strak en minimalistisch. Het bed heeft als basis de Auping spiraalbodem met een fraai vormgegeven onderstel. De Original is aan te kleden met een bijpassend hoofdbord en in verschillende stoffen leverbaar is.
 

Mood image for product
Mood image for product
Mood image for product

Auping Noa

Noa is het nieuwste bedmodel van Auping. Volledig zelf samen te stellen in diversen kleuren, hoofdborden, poten en accessoires.

Hoe zit het met jouw slaapkwaliteit?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!