Auping

De sfeer in je slaapkamer heeft een grote invloed op een goede nachtrust. Auping blinkt al decennia uit in design. Dit levert zowel eigentijdse, als tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen op, waarmee je eindeloos kunt variëren en combineren.

Sinds 1888

In 1888 kreeg Johannes Auping de opdracht om voor het Sint Geertruiden Gasthuis hygiënische bedden te maken in plaats van de gebruikelijke stromatrassen. Zo is de spiraalbodem ontstaan…

De eerste fabriek werd gebouwd in 1912 in Deventer. Inmiddels is Auping de allergrootste beddenfabrikant in ons land. Niet voor niets kreeg de fabriek van Auping in 1988 het predicaat Koninklijk.

De drie belangrijkste pijlers van een kwalitatief Auping product zijn: ventilatie, ondersteuning en drukverdeling. Door het inzetten van innovatieve materialen en technieken garandeert Auping haar klanten een optimaal slaapcomfort. Tel daarbij op het bewustzijn van Auping van ons gezamenlijk leefklimaat. Zo worden oude matrassen gerecycled met een zeer geavanceerd systeem.

Auping nights, Better days. Uw nachtrust, onze missie

Auping

Cradle to cradle

Goed slapen kan altijd nóg beter. Daarom werkt Auping elke dag opnieuw met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Ook in die toekomst willen we met een gerust hart kunnen slapen. Het bedrijf wil dan ook volgens de Cradle to Cradle (C2C) filosofie processen inrichten: straks zijn alle Auping producten veilig en energie-neutraal gemaakt.

Vijf waarden van Auping

  • Gepassioneerd
  • Transparant
  • Innovatief
  • Elke dag beter
  • Betekenisvol

Auping Take Back System

Miljoenen matrassen gaan richting het grofvuil. Een deel hiervan krijgt een tweede leven. Auping heeft om deze reden het Auping Take Back System (ATBS) geïntroduceerd.
Bij aanschaf van een nieuw Auping matras neemt uw Beddenspecialist uw oude matras retour. Er volgt demontage én recycling. De meest gedemonteerde onderdelen zijn uitermate geschikt voor hergebruik (bijvoorbeeld veren omsmelten of latex/polyether verwerken in ondertapijt en judomatten). Als voormalig eigenaar draagt ook ú op deze manier bij aan een verantwoordelijke en milieubewuste wijze van hergebruik. Extra prettig: ATBS betekent ook gemak, want uw oude matras gaat mee retour. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Beddenspecialist.

Auping Auronde

Deze ongekende klassieker gaat volledig met de tijd mee. Het bed - ontworpen door Frans de la Haye - met eigentijds design krijgt regelmatig ’n aanpassing aan de nieuwste kleurtrends, eisen en inzichten, óók op het gebied van comfort. De mooie ronde vormen van die kenmerkende Auronde poten voorzien het bed van een comfortabele en tijdloze uitstraling. Tot slot, ook dit bed is vanzelfsprekend verstelbaar voor ultiem comfort.

Auping bedmodellen