Comfortabel matras kopen

Een gezonde nachtrust begint met de juiste matras. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat drie wezenlijke factoren de slaapkwaliteit bepalen:

  • drukverlaging √
  • lichaamsondersteuning √
  • ademend vermogen √

Het nieuwe materiaal GELTEX® behaalt op alle drie punten de hoogste score.
Swissflex past deze combinatie van hoogelastische gel en ademend schuim dan ook als kernmateriaal voor vrijwel alle matrassen toe.
Dank zij de toepassing van eersteklas materialen en de hoogwaardige afwerking geniet het lichaam van een behaaglijke nachtrust en wordt daarbij flexibel ondersteund. In de verschillende soorten van de versa matrassen ervaart u de diverse ligkarakters. Een comfortabel matras kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Bezoek één van onze winkels om het verschil te voelen.

winkel in de buurt

3 soorten GELTEX® matrassen

We hebben 3 soorten GELTEX® matrassen in onze collectie. De Swissflex Versa 20, Swissflex Versa 22 en de Swissflex Versa 24. Je kunt dus kiezen voor een instapmodel of een heel uitgebreide versie. Voor iedere wens is er een oplossing te vinden.

Wil je zeker weten welk matras past bij je lichaamsbouw en slaapbehoeften maak dat een afspraak om proef te liggen.

Afspraak maken Proefliggen

Swissflex Versa 20 GELTEX® inside

Swissflex Versa 20 GELTEX® inside

Het multitalent voor ontlasting en ondersteuning in combinatie met optimale warmteregulering. De versa 20 GELTEX® inside matras heeft een totale hoogte van 20 cm en is voorzien van een GELTEX® toplaag van 6cm. De speciale schouderzone heeft nog 2 cm extra GELTEX® voor extra ondersteuning. De toplaag en speciale schouderzone zorgen ervoor dat het matras ondersteunend en druk verlagend is. Ook wordt dankzij de Gomtex® steunkern je wervelkolom effectief ondersteunt. Verkrijgbaar vanaf

€930,-
Swissflex Versa 22 GELTEX® inside

Swissflex Versa 22 GELTEX® inside

De probleemoplosser voor probleemzones, voor meer comfort. De versa 22 GELTEX® inside matras heeft een totale hoogte van 22 cm en is voorzien van een GELTEX® toplaag van 6cm. De specifieke kerninkepingen in de steunkern delen de matras op in zeven ergonomische zones voor doelgerichte ontlasting en ondersteuning. De zijdelingse boringen en dwarsprofileringen zorgen voor een optimale 3D-ventilatie. Verkrijgbaar vanaf

€1300,-
Swissflex Versa 24 GELTEX® inside

Swissflex Versa 24 GELTEX® inside

De perfecte steunmatras voor hemels ligcomfort. De versa 24 GELTEX® inside matras heeft een totale hoogte van 24 cm en is voorzien van een GELTEX® toplaag van 6cm. De pocketveren met verschillende sterktes in zeven ergonomische zones zorgen voor een uitstekende puntelasticiteit. Ook wordt dankzij de Gomtex® steunkern uw wervelkolom effectief ondersteunt. De zijdelingse boringen en dwarsprofileringen zorgen voor een optimale 3D-ventilatie. Verkrijgbaar vanaf

€1510,-

Wat is GELTEX®?

GELTEX® is een mix van elastische gel en luchtdoorlatend high resilience materiaal waarvan de doeltreffendheid bewezen is. Onder de merknaam GELTEX® inside garandeert deze technologie, ontwikkeld in de Recticel-onderzoekslaboratoria, een ongeëvenaard slaapcomfort voor iedereen die belang hecht aan een herstellende slaap. Exclusief verkrijgbaar in de matrassen van Swissflex. 

zelf testen in de winkel    

terug naar matrassen algemeen