Geltex Matrassen

Ga naar een selectie van onze Geltex matrassen op de webshop

Geltex matrassen

We hebben 3 soorten GELTEX® matrassen in onze collectie. De Swissflex Versa 20, Swissflex Versa 22 en de Swissflex Versa 24. Je kunt dus kiezen voor een instapmodel of een heel uitgebreide versie. Voor iedere wens is er een oplossing te vinden.

Een gezonde nachtrust

Een gezonde nachtrust begint met de juiste matras. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat drie wezenlijke factoren de slaapkwaliteit bepalen:

  • drukverlaging √
  • lichaamsondersteuning √
  • ademend vermogen √

 

Het nieuwe materiaal GELTEX® behaalt op alle drie punten de hoogste score.
Swissflex past deze combinatie van hoogelastische gel en ademend schuim dan ook als kernmateriaal voor vrijwel alle matrassen toe.
Dank zij de toepassing van eersteklas materialen en de hoogwaardige afwerking geniet het lichaam van een behaaglijke nachtrust en wordt daarbij flexibel ondersteund. In de verschillende soorten van de versa matrassen ervaart u de diverse ligkarakters. Een comfortabel matras kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Bezoek één van onze winkels om het verschil te voelen.

Wat is GELTEX®?

GELTEX® is een mix van elastische gel en luchtdoorlatend high resilience materiaal waarvan de doeltreffendheid bewezen is. Onder de merknaam GELTEX® inside garandeert deze technologie, ontwikkeld in de Recticel-onderzoekslaboratoria, een ongeëvenaard slaapcomfort voor iedereen die belang hecht aan een herstellende slaap. Exclusief verkrijgbaar in de matrassen van Swissflex. 

 

Swissflex

Hoe zit het met jouw slaapkwaliteit?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!