Matrassen

Bij een goed matras hoort een passend hoofdkussen

Bekijk onze collectie hoofdkussens

SlaapID

Twee minuten proef liggen in de winkel is niet altijd genoeg. Daarom heeft Beddenspecialist.nl de SlaapID-service ontwikkeld. Een laagdrempelige, gratis methode om uw slaapgedrag inzichtelijk te krijgen, gewoon thuis in uw eigen bed.

Type matrassen

Matrassen zijn er in alle soorten, maten, typen en prijsklassen. Van polyether tot natuurlatex en van pocketvering tot volledig instelbaar en op maat te maken.

Omdat ieder mens uniek is qua lengte, gewicht en lichaamsbouw plus een eigen slaapmanier heeft, is de keuze voor een matras strikt individueel en gebonden aan persoonlijke eisen, wensen en slaaphouding. U weet dat u één derde van uw leven slaapt op een matras. En als je ook nog fysieke klachten hebt, dan is het helemaal een must op zoek te gaan naar die ene passende matras.
Hoe weet u nu welk matras perfect en passend is? Biedt de matras wel voldoende ondersteuning, drukverdeling, ventilatie en comfort? U kunt dan haast niet om de kennis van de échte slaapexpert heen.

Matrassen bij Beddenspecialist.nl

  • Polyether - soepel en lichtgewicht matras
  • Latex - mix van natuur- en synthetisch latex. Staat voor goed isolerend en ventilerend
  • Pocketvering - veren zijn per stuk verpakt in pocket (zakje) en matras sluit moeiteloos aan op lichaamsgewicht en -vorm
  • Natuurlatex - zeer elastisch materiaal gemaakt van zuiver natuurrubber. Uitstekende vochtopname, ventilatie en ondersteuning
  • Traagschuim - synthetisch matras met drukverlagende eigenschappen, die zorgen voor goede ergonomische slaaphouding en vermindering klachten m.b.t. drukpijn
  • Koudschuim - synthetisch matras met goede luchtcirculatie en ventilatie
  • Instelbaar/matras op maat - volledig individueel instelbaar met juiste ondersteuning in diverse zones
  • Topmatras - extra aanvulling op matras klein van stuk mét groot effect

Matras op maat - andere afmetingen

Bent u op zoek naar een afwijkende maat? Wij leveren ook een matras op maat en passen deze volledig aan naar uw persoonlijke wensen.

Gangbare lengtematen:
90/200/210/220/230/240 cm

Breedtematen:
70/80/90/100/120/140/160/180/200 cm

Duo optie - twee persoonlijke kernen in één hoes

Heeft u last van een vervelende naad in bed? Het is mogelijk om voor u en uw partner ieder een persoonlijke matraskern te nemen binnen één matrashoes. Weg naad!

Vind hier het matras dat bij u past: