Roy Meyer

Vraag hier je SlaapID-thuismeting aan!

SlaapID

Roy Meyer beoefent Judo op topniveau en vertegenwoordigt Nederland als zwaargewicht judoka op de grootste judo toernooien, EK's, WK's en de Olympische Spelen.

Start met judo

Roy was vroeger al altijd erg energiek en sporten was in eerste instantie dus niet nodig. Voetballen was zijn  eerste sport, maar na een aantal trainingen bleek toch dat voetbal niet de sport was voor hem. Roy kwam daarna in aanraking met judo en was meteen verkocht, want zelden was het zo dat hij zijn bovengemiddelde kracht kon tonen in een situatie die niet escaleerde.

Sporten op topniveau

Roy maakte zijn start op een club in Rotterdam en bij mijn eerst judoclub 'Majaheicha Ryu'. Hier startte zijn grote reis binnen het wedstrijd/topjudo en kreeg hij al snel Olympische ambities. Na grootse toernooien met meerdere prijzen en titels is hij onderweg naar zijn 2e Olympische Spelen in Tokyo 2020. 

Slapen als een pro.

Goed slapen zorgt voor goed presteren, dat weten wij als geen ander. Ook topsporters kunnen slaapproblemen ervaren. Met een leven dat totaal in het teken staat van trainen en een weloverwogen dieet kan een goede nachtrust eigenlijk niet ontbreken. 

Volg Roy online

"Ik had langere tijd last van pijnlijke schouders, mijn onderrug en een vermoeid gevoel èn dat zelfs na meer dan 9 uur slaap. Na meerdere onderzoeken, verschillende supplementen tot het zoeken naar een juiste slaaphouding kwam ik eigenlijk tot de volgende conclusie; jaren slapen op een ongeschikt matras waarbij ik met mijn lichaamshouding extreem heb gecompenseerd om pijnvrij te kunnen slapen.

Via via ben ik bij Slaapfysio terecht gekomen die doormiddel van de SlaapID-slaaptest mijn slaapgedrag heeft gemeten (slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme). Wat daaruit kwam was voor mij echt verrassend. Ik bewoog bijvoorbeeld meer dan 140 keer in mijn slaap. Onbewust was ik dus op zoek naar fijnere posities werd daardoor onder andere regelmatig wakker om mijn kussen aan te passen.

SlaapID-slaaptest

De juiste ondersteuning

Beddenspecialist.nl en Slaapfysio adviseerde mij het Blockspring matras en Adjuzztable kussen van Beddelicious uit te proberen. Ik heb beide ervaren in de showroom en al na even liggen sliep ik thuis vervolgens nog slechter op mijn eigen matras. Inmiddels slaap ik op het Beddelicious Blockspring en slaap ik echt als 'n baby in moeders armen. Ik ben heel blij en trots dat ik ambassadeur mag zijn van Beddelicious en de beddenspecialist!

<-  Roy Meyer aan het woord

Roy Meyer beoefent Judo op topniveau en vertegenwoordigt Nederland als zwaargewicht judoka op de grootste judo toernooien, EK's, WK's en de Olympische Spelen. Goed slapen zorgt voor goed presteren, dat weten wij als geen ander. Ook topsporters kunnen slaapproblemen ervaren. Met een leven dat totaal in het teken staat van trainen en een weloverwogen dieet kan een goede nachtrust eigenlijk niet ontbreken. 

Meer ambassadeurs van Beddenspecialist.nl en SlaapID