Anna van der Breggen slaapt op Beddelicious

Net als Anna inzicht in uw slaapgedrag?

Doe nu een gratis slaapmeting

De Tour win je in bed

Joop Zoetemelk

Anna van der Breggen

Anna van der Breggen had weinig aandacht voor het belang van goede nachtrust omdat ze vond dat ze altijd al prima sliep. Inmiddels is ze overtuigd ambassadrice van Beddelicious Blocks, het volledig instelbare matras dat haar werd aangemeten nadat ze dankzij de SlaapID-meting haar slaapgedrag had laten brengen en tot interessante inzichten gekomen.
“Ik dacht altijd wel dat ik een zijslaper was en dat ik op dezelfde manier weer wakker word als hoe ik in slaap ben gevallen. Maar de test liet zien dat ik bovengemiddeld veel draai en daardoor veel belastende tussenhoudingen aanneem”, vertelt Anna. “Door de Blocks-modules aan te passen proberen we nu deze tussenhoudingen te vermijden. Ik heb als topsporter brede schouders en daarom een extra soft Blocks-module onder mijn schouders gekregen, waardoor ik meer ruimte heb om op mijn zij te liggen en dus minder de tussenhouding hoef op te zoeken. Grappig is dat Sierk Jan (vriend en trainer-coach, red.) ook merkbaar minder draait en vrijwel niet meer ’s nachts het bed uitgaat. Daardoor worden we beiden uitgerust wakker en dat is echt heerlijk.”

Missie

Elke seconde, iedere minuut, dag voor dag werkt Beddelicious aan instelbare slaapoplossingen om ieder uniek persoon jarenlang een gezonde nachtrust op maat te kunnen bieden. Zodat u iedere nacht goed en comfortabel slaapt en u zich ook iedere dag optimaal voelt.

Beddelicious Blocks

Beddelicious heeft het innovatieve Blocks_systeem ontwikkeld. Dat is de basis voor individuele instelbaarheid. De kern van het Blocks_system bestaat uit unieke Blocks modules met B-Spring pocketveren die zich aanpassen aan de contouren van uw lichaam. De B-Spring pocketveren kennen hardheden: je hebt brede en smalle varianten zodat ook dit product naadloos op het lichaam aansluit. Iedere Blocks module is verkrijgbaar in 5 hardheden (van _xsoft t/m _xfirm).

Ook zijn er Blocks matrassen (met inwisselbare Blocks modules) en de Blockspring; de eerste Blockspring die per zone kan worden ingesteld met het vernuftige Blocks_system.

Beddelicious Blocksprings Beddelicious Blocks matrassen

Pijlers Beddelicious

• Instelbaarheid - omdat ieder mens uniek is, ontwikkelt Beddelicious producten die volledig instelbaar zijn op uw lichaamskenmerken en slaapgedrag. Uw aanpasbare Beddelicious product wordt vooraf minutieus ingesteld. En zelfs achteraf, indien nodig
• Frisheid - de matrassen en boxsprings van Beddelicious zijn voorzien van afneembare hoezen zodat ze gemakkelijk te reinigen zijn. De kwaliteit blijft ijzersterk, hoe vaak u ook reinigt
• Design - de producten moeten er van buiten ook mooi uitzien. U bepaalt zelf dat droomuiterlijk door te kiezen uit stoffen, hoofd- en voetborden en pootjes

Product kenmerken bedden

• Instelbaarheid
• Aanpasbaarheid
• Op maat gemaakt
• Omruilgarantie
• Instelgarantie

Cradle to Cradle Gold

Ook de hoofdkussens van Beddelicious zijn alles behalve standaard. Elk kussen heeft een belangrijke functie en is gemaakt van 100% Naturel Vita Talaya latex. Extra bijzonder is dat de kussens uit deze collectie een verantwoord certificaat hebben: producten met het Cradle to Cradle certificaat lenen zich voor hergebruik voor een nieuw product of dienen als grondstof voor nieuwe producten. Deze kussens hebben zelfs een Gold-status (op één na hoogst haalbaar).

De icoontjes

• persoonlijk geselecteerd - Zorgvuldige samenstelling van uw Beddelicious bed op basis van persoonlijke behoefte
• persoonlijk instelbaar - instellen naar specifieke wensen en eigenschappen van u als gebruiker 
• persoonlijk design - ruime keuze aan stoffen, kleurtjes, pootjes, hoofborden en accessoires om het product compleet naar wens uit te voeren

Benieuwd naar je Slaapscore?

 

Doe nu de Slaapscore, het kost je slechts een paar minuten! 

Doe de Slaapscore!